Collaborations

Se samarbejdet 🡲

Kunde cases

Se billederne 🡲

3D tegninger

Se mulighederne 🡲

The Banker, Bohemian etc.

Profiler

Kender du typen? 🡲

Sko, vin, hacks, tips & tricks

Tips & Tricks

Vis mig hvordan 🡲

Brug for en special lavet løsning?


Intet problem - vi tilpasser enhver løsning til dine behov og visualiserer det ydermere for dig med en 3D tegning, gratis naturligvis.

Book et online møde

Shop produkterne

Tjek vores sortiment i webshoppen, hvor du finder alt fra garderobeløsninger, tøjstativer, hylder, reoler og tilbehør. Vælg mellem mange udtryk og kombinationer.

Shop nu

Inspiration til smart opbevaring og opbevaringsløsninger

Her på siden får du masser af inspiration til smart opbevaring – og hvem ved? Måske finder du en god ide til din næste opbevaringsløsning. Hos RackBuddy har vi sat os for at skabe smarte løsninger, der giver plads i stedet for at optage en masse plads i hjemmet. Og vi håber, du kan finde inspiration her på siden til opbevaringsløsninger, der giver mening for dig!

Smarte løsninger til ethvert rum

Hos RackBuddy finder du en masse smarte løsninger til hjemmet, og du kan gå på opdagelse i vores inspirationsunivers og finde en masse geniale og kreative opbevaringsløsninger, som vi enten har lavet i collab med dygtige designere, eller som vores seje kunder selv har kreeret. Her finder du også inspiration til smarte løsninger til ethvert rum i hjemmet. Gå på opdagelse i vores inspirationssider til smart opbevaring til køkkenet, badeværelset, soveværelset, børneværelset eller stuen. Måske du har nogle helt specifikke ønsker til hjemmet, du mangler inspiration til, som f.eks. en vinkælder eller en walk-in garderobe? Hos RackBuddy er alt muligt, og det vil du også opleve, når du klikker rundt her på siden.

Vi elsker udfordringer

Uanset hvordan dit hjem ser ud – om du har skrå vægge, smalle rum eller noget helt tredje – så tager vi gerne udfordringen op. Vores opbevaringsløsninger er designet til at kunne passe ind i alle rum og kan nemt mikses og matches, så du får en kreativ opbevaringsløsning med plads til alt det, du har brug for

Se f.eks. hvordan vi hjalp Mads Langer med at få indrettet sin walk-in garderobe i et lidt udfordrende rum med skråvægge. Vi udnyttede både skråvægge og træbjælkerne i loftet, så Mads’ garderobe blev fuld af smart opbevaring – uden at det tog plads fra rummet. 

Du kan også læse om, hvordan du bedst kan udnytte pladsen i små rum, så du samtidig får en smart opbevaringsløsning, der opfylder alle dine behov. Eller du kan læse om, hvordan du kan skabe mere plads i dit hjem med smarte og kreative opbevaringsløsninger.

Mangler du inspiration til smart opbevaring, der samtidig skaber plads i hjemmet?

Hos RackBuddy har vi skabt en masse geniale opbevaringsløsninger, som giver dig plads i hjemmet. Herunder kan du finde inspiration til smarte løsninger, hvor funktionalitet og design er tænkt ind i hver en centimeter af produkterne

Væghængte og lofthængte løsninger til køkkenet, badeværelset eller entreen

Brug væghængte eller lofthængte løsninger i alle rum i hjemmet. F.eks. i køkkenet til gryder og pander, viskestykker eller andet køkkengrej, eller på badeværelset til håndklæder eller badekåber. En væghængt løsning kan også bruges ude i entreen som tøjstativ til overtøjet. Mulighederne er uendelige!

Garderobeløsninger med eller uden hylder skaber smart opbevaring til soveværelset

Inde på soveværelset kan det være rart med god opbevaringsplads – uden at løsningen nødvendigvis fylder det halve af rummet. I stedet for at vælge et stort skab, som kræver meget plads, kan du i stedet tage et kig på vores store udvalg af garderobeløsninger. Skal du blot have ophængsplads, er der mulighed for det, og er du mere interesseret i at finde en løsning, som også har en masse hyldeplads eller en indbygget kommode, er det også her, du skal kigge. Brug hylderne til opbevaring af sko, tasker eller andre accessories, og brug f.eks. kommoden til opbevaring af undertøj og strømper.

Smarte løsninger til hjemmets mange ting

Gennem et liv samler de fleste en masse ting; bøger, billeder, kunst, arvestykker og meget andet. Men hvor skal alle de ting stå eller være? Gå på opdagelse i vores store udvalg af hylder og reolsystemer, som byder på en masse smarte løsninger til hjemmet – og som ikke mindst giver dig den plads, du har brug for. Indret stuen med nogle flotte hylder, og giv dem liv ved at placere bøger og billeder på dem. Eller installér et flot reolsystem i stuen med plads til både bøger, kunst og planter. Ude i entreen eller på soveværelset kan du også bruge en hylde med ophængsplads, så du både kan placere accessories på hylden og hænge tøj eller tasker fra bøjlestangen.

Smarte opbevaringsløsninger designet af RackBuddys kunder

Vores mange kunder har selvsagt mange forskellige behov – og hos RackBuddy er det altid kundernes behov til opbevaringsløsninger, der kommer i allerførste række. Rigtig mange har benyttet sig af muligheden for at designe deres egen customløsning, hvor de med kreativitet og passion har skabt geniale opbevaringsløsninger, som du kan se lige her. Her har nogle f.eks. gjort plads til smart opbevaring rundt om sengen på soveværelset, mens andre har integreret en kontorplads i deres opbevaringsløsning. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Kunne du selv være interesseret i at designe din egen customløsning og lade kreativiteten få frit spil, så book et gratis designmøde. Her taler vi sammen om, hvordan du kan få smarte løsninger til hjemmet, som matcher lige netop dine behov