Går du med planer om at skabe en ny og lækker garderobe løsning? Så skal du læse med her.

Om du er ude i et stort walk-in closet eller blot ønsker lidt ekstra opbevaring til det vigtigste tøj, så har vi mange løsninger som kan være med til at skabe en smuk garderobe som passer til netop dit hjem. Den perfekte garderobe indeholder få men vigtige basis elementer, som vil få dit rum til at fremstå både flot og funktionelt. Et velindrettet garderobesystem er vigtigt, hvis du fx har meget tøj og mange sko, da der helst skal være plads til det hele. Ved at vælge en synlig garderobe får du noget som er både praktisk og funktionelt, da tøjet får lov at hænge fremme og inspirere, og det er hurtigt at danne sig et overblik over hvad man har liggende. Med vores walk-in moduler kan du selv sammensætte din garderobe efter behov.

Kollektionen bestående af 32 skræddersyede vandrør og hylder i træ, udgør tilsammen et helt unikt design. Hver eneste garderobe kan hver for sig bruges individuelt eller sammensættes på kryds og tværs, så de passer ind i dit hjem uanset sjove mål og skæve vægge.

Hvis gulvpladsen er trang, benytter mange sig af en bøjlestang, som kan hænge fra loftet. På den måde sparer man en masse gulvplads. Du kan også vælge vores klassiske tøjstativer hvor der er rig mulighed for opbevaring under hvert stativ. Du kan udnytte pladsen til opbevarings kasser med sokker, tørklæder eller en oplagt mulighed til at placere dine yndlings sko.
Husk: Bøjlen er muligvis din garderobes bedste ven, så investér i nogle af god kvalitet, så dit tøj ikke bliver ødelagt.