Vi har lavet en lille guide til monteringen af dit RackBuddy stativ/ophæng.

Vi benytter samme monteringsbeslag på alle vores stativer, så fremgangsmåden er ens uanset, hvilket stativ du skal montere.

Når du har fundet ud af, hvor din RackBuddy skal monteres, er det første du skal være opmærksom på, hvilket materiale væggen eller loftet er lavet af. Der findes nemlig forskellige skruer til opgaven, alt efter om du monterer i mursten, beton, træ eller gips og efter hvilken størrelse stativ, du monterer. Vi anbefaler montering i mursten, beton eller træ. 

Hvis dit stativ skal monteres på mursten eller beton, skal du skal bruge en skruemaskine, murbor, rawplugs og skruer. Plugs og skruer medfølger med stativerne

Start med at afmærke hullerne der hvor du skal bore og benyt evt. en støvsuger til at suge det støv, som kommer, når du borer hullerne. Derefter indsættes rawplugs i alle hullerne og stativet holdes op på væggen. Det er en god ide at få hjælpe til at holde. Til sidst indsættes skruer i alle hullerne, som skal spændes godt i.

Monterer du i træ, skal du montere skruerne direkte ind i væggen. 

Belastningstrykket på væggen er meget høj på stativer der er fastgjort til væggen eller i loftet. Af denne grund er det derfor meget vigtigt for produktets funktionalitet, at væggen også kan bære denne belastning, det afgørende punkt her er altid, om væggen er stabil nok. 

Er du i tvivl anbefaler vi at rådføre dig med en håndværker.

Herunder finder du samle videoer og vejledning til de forskellige stativer.

Original Collection - Tøjstativer af vandrør

Frame Collection

Tøjstativer i træ

Leatherish Collection