Fragt & levering

Fragt & levering:

RackBuddy har fri fragt på alle produkter.

Næsten alle vores ordrer bliver produceret på bestilling. Vi forsøger derfor at levere indenfor 3-7 hverdage. Ved bestillinger på specialmål bestræber vi os på at levere indenfor 7-9 hverdage. Ordrer sendes til den oplyste leveringsadresse og ellers er det muligt selv at afhente varer på vores lager i Esbjerg.

Leveringstiden på vores borde er 14-21 hverdage.

Der kan forekomme forsinkelser i produktionen, så denne tidshorisont er kun et estimat og vi kan ikke holdes ansvarlige for evt. udgifter til håndværkere eller andet ved forsinkelse. 

Ved bestilling af stole/skamler er leveringstid 5-10 hverdage og KABE Vægspartel ca. 2 hverdage. 

Varerne sendes med PostNord eller fragtmand alt efter størrelse og mængde. Hvis kunden ønsker, at varen skal stilles et bestemt sted uden kvittering for modtagelsen, bærer kunden det fulde ansvar for varen fra afleveringstidspunktet.

Er der ingen hjemme på adressen ved levering vil postbudet/fragtmanden ligge en seddel om, at varen har været forsøgt leveret. Du skal derefter selv afhente varen på nærmeste postcentral. Adressen vil fremgå af sedlen. Tages der ikke kontakt til PostNord inden 10 kalenderdage, vil varen blive sendt retur til RackBuddy.