Fragt fra kun 49kr.

Fragt prisen er styret efter vægt, da vi sender store pakker helt op til 20kg stykket. Det skal du ikke straffes for, så du slipper aldrig med mere end en gang fragt, uanset hvor mange pakker du bestiller.

Næsten alle vores ordrer bliver pakket og produceret på bestilling. Vi forsøger derfor at sende indenfor 2-5 hverdage. Ved bestillinger på specialmål bestræber vi os på at sende indenfor 7-10 hverdage. Under udsalg må der forventes længere leveringstid. Ordrer sendes til den oplyste leveringsadresse og ellers er det muligt selv at afhente varer på vores lager i Esbjerg, forud for aftale.

Der kan forekomme forsinkelser i produktionen, så leveringstiden er kun et estimat og vi kan ikke holdes ansvarlige for evt. udgifter til håndværkere eller andet ved forsinkelse. 

Varerne sendes med PostNord/GLS eller fragtmand alt efter størrelse og mængde. Hvis du ønsker at varen, skal stilles et bestemt sted uden kvittering for modtagelsen, bærer du det fulde ansvar for varen fra afleveringstidspunktet.

Er der ingen hjemme på adressen ved levering, vil postbud/fragtmand ligge en seddel om at varen, har været forsøgt leveret. Du skal derefter selv afhente varen på nærmeste postcentral. Adressen vil fremgå af sedlen. Tages der ikke kontakt til den givende fragtmand inden 10 kalenderdage, vil varerne blive sendt retur til RackBuddy. 


OBS: Prisen for fragt på større ordre samt speciallavede løsninger kan variere. I dette tilfælde vil du blive kontaktet før vi sender din ordre.