Fragt & levering

Fragt og levering:

Fragt fra 35kr.

Fragt prisen er styret efter vægt og du slipper aldrig med en blot 50,- lige meget, hvor meget du bestiller

Næsten alle vores ordrer bliver pakket og produceret på bestilling. Vi forsøger derfor at levere indenfor 3-7 hverdage. Ved bestillinger på specialmål bestræber vi os på at levere indenfor 7-10 hverdage. Ordrer sendes til den oplyste leveringsadresse og ellers er det muligt selv at afhente varer på vores lager i Esbjerg.

Der kan forekomme forsinkelser i produktionen, så leveringstiden er kun et estimat og vi kan ikke holdes ansvarlige for evt. udgifter til håndværkere eller andet ved forsinkelse. 

Ved bestilling af stole/opbevaringsmøbler er leveringstiden 5-10 hverdage og ved KABE Vægspartel ca. 2 hverdage. 

Varerne sendes med PostNord eller fragtmand alt efter størrelse og mængde. Hvis du ønsker at varen, skal stilles et bestemt sted uden kvittering for modtagelsen, bærer du det fulde ansvar for varen fra afleveringstidspunktet.

Er der ingen hjemme på adressen ved levering, vil postbud/fragtmand ligge en seddel om at varen, har været forsøgt leveret. Du skal derefter selv afhente varen på nærmeste postcentral. Adressen vil fremgå af sedlen. Tages der ikke kontakt til PostNord inden 10 kalenderdage, vil varen blive sendt retur til RackBuddy.