FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hjælpen er nær! Vi har lavet en oversigt over ofte stillede spørgsmål for gøre det nemmere og hurtigere for dig at få et overblik over vores produkter.

Hvad er leveringstiden?
Vi forsøger at levere indenfor 3-7 hverdage og 7-10 hverdage på special designede stativer. Det kan sagtens ske at du modtager din pakke hurtigere, da leveringstiden afhænger af, hvor travlt vi har. 

Hvor meget kan stativerne holde til?

Stativerne kan holde til flere 100 kilo, da de er produceret i kraftig jernrør. Det er vigtig, at væg- og lofthængte stativer bliver monteret med kraftige rawplugs og skruer, da det er væggen, som kan give efter. Ved montering skal du være opmærksom på, at skruerne rammer stenen i muren og ikke fugen for bedst mulig holdbarhed. Læs også artiklen - "Tøjstativer - bygget til at holde"

Kan stativer monteres i gips?

Stativer kan godt monteres i gips, men i helst dobbelt lag. Det er dog vigtigt, at man benytter gode rawplugs, der klemmer sammen om gipsen på bagsiden. Vi anbefaler "Bob Steele tøjstativ", som er specielt udviklet til gipsvægge.

Hvilken størrelse har rørene?

Alle vores tøjstativer bliver lavet i 3/4 tommer rør, som svarer til ca 26mm i diameter. Vi har testet holdbarheden på forskellige størrelser rør, og vurderet at 3/4" er den bedste størrelse i forhold til holdbarhed og design.

 

Jeg kan ikke skrue rørene helt i så gevindende er skjult? 

Det er ikke meningen af rørene skal skrues helt i bund. Der vil altid være gevind tilovers når fittingen er skruet på. Så er sikker på at man altid kan få røret til at vende den rigtige retning.

Hvilken farve har rørene?

Rørene er mørke. De er ikke malet, men leveres i den kvalitet som kaldes "sort rør", som er mørkt jern. De er ikke behandlede og rørene kan variere i overfladen. 

Leveres stativerne samlet?

Nej, vores løsninger bygger på princippet DIY. Du skal selv samle stativet. Vi sender stativet i en fin kasse med samlevejledning og alt, der skal bruges dertil.

Hvordan bliver min pakke sendt?

Vi sender vores pakker med PostNord eller GLS, som leverer til døren. Skulle du ikke være hjemme på leveringstidspunktet, bliver der efterladt en seddel med information om forsøgt levering og hvor du kan afhente din pakke. Pakken bliver anbragt på et posthus nærmest din adresse.
Ved køb af 10 stativer eller mere og andre store produkter sender vi ud med fragtmand.

Hvor kan jeg se jeres produkter?

Vi har showroom på Frederiksberg Allé 8 - Frederiksberg & Gl. vardevej 66A - Esbjerg , hvor man kan se og røre størstedelen af vores produkter. Vi har åbent alle ugens dage på nær søndag.

Kan jeg købe jeres stativer i RackBuddy Showroom & butik?

Alle varer i sortimentet kan købes og bestilles i butikken. Vi har dog ikke noget lager i butikken og sender derfor varen direkte til din privatadresse ved køb.

Hvad er prisen på fragten? 
Fragten starter fra 35,- og bliver sat efter hvilken levering du ønsker. Du kan altid se fragten i kurven inden du betaler.