En ambitionen om

Tidsløse garderobeløsninger i holdbare materialer

RackBuddy blev grundlagt i 2013 med ambitionen om at skabe stabile, tidsløse garderobeløsninger i holdbare materialer til det moderne hjem. Helt fra starten har vi arbejdet, med det overordnede princip, at gøre garderobedrømme til virkelighed med design og kvaliteter, der er skabt til at vare ved - en tilgang, der holder længere end trends i en stadigt hurtigt skiftende branche.

Designet til at være

Mere holdbart end trends

RackBuddy engagerer sig fortsat i designløsninger, der holder i både design og kvalitet.
Alle produkter er designet i Danmark af vores in-house team. Vores design- og udviklingsteam er forpligtet til at designe og tænke produkter i et mere langvarigt udtryk og karakter.
Ved at forpligte os til, at genoverveje formål og lang levetid mindes vi altid om, at designe løsninger og nye produkter, der er kompatible med eksisterende basisprodukter. Men hvad betyder det for dig som kunde?
Alle produkter er bevidst designet til, at gøre det let at tilpasse og tilføje til eksisterende løsninger, så din garderobe passer til ethvert hjem, du måtte have i fremtiden. Dette gør det nemt for dig, når din RackBuddy-løsning løbende kan vokse med dit behov og hjem.

En løsning, der vokser med

Dig og dine behov

Vi værdsætter genbrug af produkterne, og vi opfordrer vores kunder til, at vælge og købe gennemtænkte løsninger. Derfor er vores kundeservice så vigtig for os - og dig - i processen med, at vælge din RackBuddy-løsning.
De er her for at guide dig og rådgive dig, så du får den perfekte løsning. Hvis du har brug for mere plads, står vores team klar til at hjælpe med, at tilføje til eksisterende løsninger, så garderobeskabet kan vokse med dine behov.

Dansk design og

Funktionalitet

Vi mener, at designet af din garderobe og dens funktionalitet skal gå hånd i hånd. Derfor tilbyder vi stabile og veldesignede garderobeløsninger, der holder i lang tid, som perfekt understøtter vores kunders behov og som afviger fra flygtige tendenser. Dette giver mulighed for, at vores designs kan anvendes til flere formål i lang tid.

Vi mener, at det bedste, vi kan gøre for en mere bæredygtig fremtid er, at designe, producere og sælge garderobeløsninger, der vil leve videre i flere generationer og blive videreført. Derfor vælger vi, at arbejde med materialer, der er holdbare og stærke - perfekt til at håndtere det slid, som dine møbler får over tid.

Ansvarlighed

FSC Certifikat

RackBuddy har modtaget FSC-certifikatet på vores hylder, da grundstoffet er FSC-certificeret.
FSC (Forest Stewardship Council) er en international non-profit organisation for træ og papir, der stammer fra bæredygtige skove.

Læs om FSC

Røde Kors

Vi tror på vigtigheden af, at tage et socialt ansvar. Vi er en lille virksomhed, hvor vi arbejder tæt sammen. Derfor ved vi, hvor vigtig tillid og fællesskabsfølelse er - både for arbejdsglæden og for engagementet i virksomheden.

Se hvordan

CO2 Neutralt Website

En hjemmeside udleder CO2, da der skal strøm til at holde servere kørende. Besøgende på hjemmesiden bruger også strøm og til den samlede CO2 udladning. Med en CO2 certificering kompenserer du for den samlede CO2-udledning.

Sådan fungerer det