RackBuddy Design Collabs

Mads Ulrick Holmstrup

Mads har altid drømt om en vinkælder, men pladsen var begrænset. Det har derfor været svært at finde den helt rigtige løsning, der både ser godt ud, er praktisk og passer til rummet. Derfor fik Mads designet sin egen vinkælder, skræddersyet til hans rum.

Se hvordan

Remee S. Jackman

Remee havde et skævt rum, der gjorde det svært at finde garderobe- og opbevaringsløsninger. Derfor valgte han at designe sit eget for at udnytte pladsen i rummet maksimalt, på trods af skråvægge.

Læs hvordan

Mos Mosh Gallery

Mos Mosh Gallery henvendte sig med ønsket om et specialdesignet stativ til deres in-store koncept. Ved at kombinere læder & jern med fokus på høj kvalitet og holdbarhed.

Erhvervs Cases

Soeren Le Schmidt

Baseret på Søren Le Schmidt idé og design, har vi lavet dette transformerbare tøjstativ i krom som kan bruges både vandret og på højkant.

Se stativet

Tina Maria

Tina manglede et minmalistisk tøjstativ til at erstatte rodestolen i soveværelset og til at displaye sit tøj inden en god tur ude i byen.

Se stativet

Besau Marguerre

Et farve samarbejde med et af tysklands mest anerkendte design par. En serie af stativer inspireret af forårets farver i haven

Se stativerne

Martin Brachér

Martin brugte sine kunstneriske egenskaber, til at tilføje personlig & unik udsmykning på vores Frame tøjstativ.

Se stativet