Sådan dekorerer du dit hjem med blomstrende farver

Farver er en af de vigtigste faktorer, når det gælder indretning og møblering af dit hjem. Farverne i et rum kan have en dramatisk effekt både på dit humør og din følelsesmæssige tilstand og har derfor stor betydning for både balancen og atmosfæren i dit hjem. Hvor nogle er mere til diskrete farver. Trives andre med dristige farver. Vores nye Blossom Collection præsenterer farver der findes i begge ender af farvespektret.

Vi er gået sammen med den talentfulde designduo Besau-Marguerre, som har designet tre nye udtryksfulde farver til fem af vores bestsellere. Designerne valgte en lys gul farve som den ledende farve, en jordnær pastelviolet og en afdæmpet rødlig beige. De er alle inspireret og opkaldt efter tre blomstrende blomster i forårs-, sommer- og efterårssæsonerne. Den gule farve er opkaldt efter sommerblomsten "Mimosa", den lilla farve er inspireret af forårsblomsten "Liliac", mens den dæmpede rød-beige farve har sit navn fra efterårsblomsten "Dahlia".

Blossom-kollektionen giver dig den perfekte mulighed for at vise din personlige stil i din indretning og samtidig tilføjer farve og ekstra opbevaring til dit hjem. Her får du 4 tips til, hvordan du kan indrette dit hjem med blomstrende farver.
blossom collection colorful shelf and clothes rail

1. Brug accessories til at vise din farverige personlighed frem
Hvis du foretrækker neutrale farver på vægge og møbler, kan du i stedet sætte farve på dit hjem med farverigt tilbehør. Bøger, stearinlys og små accessories i farver, står i fin kontrast til de ensfarvede vægge og møbler og giver liv til rummet, samtidig med at det giver personlighed.

Brug Little John hylden i forskellige farver i stuen til at vise dit yndlings tilbehør frem, eller stil en vase med smukke blomster der passer til én af de tre farver på jernrørene. Hylden fungerer også som smuk opbevaring af dine yndlings kopper og keramik i køkkenet, som et praktisk natbord i soveværelset, eller til dine parfumer og smykker på badeværelset.
Rackbuddy shelf and clothes rail in yellow, lilac and beige-red2.Kombiner farverne for at skabe et levende, legerigt look

Hvis du er på udkig efter et modigt og legende look til dit hjem, er det oplagt at kombinere farverne. Når du kombinere farver, er det vigtigt at de skaber kontrast og typisk vil man kombinere friske lyser farver med mere afdæmpede pastelfarver. 

Farverne på Blossom udgaverne, der på papiret umiddelbart skaber kontrast og udfordrer beskueren, formår at skabe smukke harmonier og bringer din indretning op på et nyt og spændende niveau. De der kan lide det farverige, kan nemt kombinere bøjlestæger, kroge og væghylder i alle tre nuancer. 

RackBuddy Blossom collection colorful clothes racks

3. Tilføj positivitet og varme med stærke farver
Møbler i stærke farver er vejen frem hvis du vil bevare en minimalistisk stil, men alligevel ønsker en varm og personlig følelse i rummet. Lyse, klare farver er gode i rum med højt til loftet, som ellers kan føles kolde hvis de udelukkende er indrettet i neutrale farver. Tilføjer du møbler, kunst eller tilbehør i stærke farver, giver det straks rummet en positiv og varm stemning.

Den lysegule “Mimosa” er en stærk gul farve der udstråler meget energi og tilføjer et forfriskende pust til dit hjem. De fleste af os forbinder gul med noget positivt, lyst og optimistisk, da den minder os om sol, forår og sommer. Brug den “Mimosa” gule Claw krog til at tilføje en varm og oplysende følelse til f.eks. din garderobe, gang eller dit badeværelse. Den er ideel til at hænge jakker og håndklæder på eller til at fremvise dine yndlingstasker på. Den gule Joey bøjlestang er perfekt til de rum med højt til loftet, der har brug for et varmt og positivt element.
RackBuddy yellow clothes hook mimosa

4. Vælg rolige farver til de rum hvor du ønsker en hyggelig atmosfære
Farver har deres eget sprog og energi. De påvirker ikke kun vores humør, men de har også vist sig at påvirke os mentalt. At vælge de rigtige farver til dit soveværelse er derfor afgørende for din søvn. Gå efter rolige farver, der ikke er for prangende, til de rum hvor du ønsker at slappe af. Pasteller og neutrale farver giver associationer til naturen, hvilket hjælper kroppen med at geare ned og gøre sig klar til at sove.

Den jordagtige violette farve “Lillac” og den dæmpede rødlige beige “Dahlia” i Blossom kollektionen er begge designet til at træde mere i baggrunden, men samtidig elegant fremhæve dét du vælger at hænge på dem.

Forskellige nuancer af lilla siges at have beroligende virkning på sind og nerver. “Lillac” er den perfekte farve til dit soveværelse, for at skabe en beroligende og romantisk stemning. Brug den lilla farvede Jolene tøjstang som opbevaringsplads til dine sko eller tasker i soveværelset, eller lad den præsentere dine håndklæder på kroge på badeværelset. På samme måde skaber den jordagtige rød-beige “Dahlia”-farve en hyggelig stemning og er et godt valg til et rum, hvor du ønsker en afslappende atmosfære. Brug den “Dahlia”-farvede Joey bøjlestang i soveværelset for ekstra opbevaring i dit rum og skab et rent, beroligende og farverigt interiør, der fremhæver dine yndlings outfits.
Rackbuddy colorful clothes hooks