Sådan indretter du dit studieværelse på budget!

Hvor blev sommeren af? Det er tid til at komme tilbage til rutinerne og hverdagen og organisere din bolig med en (Rack) "Buddy" for livet.

Vi har samlet nogle billige alternativer til smarte opbevaringsløsninger, hvor du tilføjer et personligt touch til din studiebolig, der samtidig får det til at føles hjemligt.

Forhåbentlig, efter måneders jagt på et nyt sted er kampen endlig forbi og et nyt kapitel i dit liv er netop begyndt. Uanset om du flytter ind i et kollegieværelse, en delelejlighed eller måske i et midlertidigt værelse, er der ikke altid plads til både seng, et skrivebord, en stol og et klædeskab. Med begrænsningen af plads er det virkelig vigtigt at vælge smarte løsninger og funktionelle møbler, som giver plads istedet for at optage plads og som samtidig får mest muligt ud af dit rum.

Tilføj hylder for enndu mere opbevaring

I dit lille studieværelse er det vigtigt at vælge møbler, der ikke kræver meget plads. Hylder er en god løsning, så du kan bruge gulvpladsen til noget andet. Du kan for eksempel have dine sko, vasketøjspose eller kommode under hylderne. Se vores RackBuddy hylder her.

 

Optimer din studiebolig med en loftmonteret løsning

Det kan være svært at holde tingere pæne og ryddelige, mens du sturdere. "Stretch your space" og skab et stilrent look med et af vores loftmonterede tøjstativer. Vores RackBuddy Joey er perfekt til små studieboliger eller ethvert rum hvor der er behov for at gulvpladsen er fri. Det vil give et elegant og luftigt udtryk til din bolig. Se alle vores loftmonterede sativer og vælg din favorit.

 

Tænk praktisk, men flot

Der er ingen tvilv om, at det kan være en udfordring at komme tilbage i skole. Hvis du lejer et væresle eller en lejlighed er det ikke altid en mulighed at montere et stativ i væggen eller i loftet. Vores fristående stativer er derfor praktiske, da de giver dig muligheden for at placere stativerne lige hvor du vil. Dette betyder samtidig, at du kan tage dem med dig når du flytter videre til dit næste sted! Tjek for eksempel hvor cool vores RackBuddy Little Jackson er. 

 

Organiser din bolig med sjovt tilbehør

 

For at undgå kaos, er det vigtigt at bruge kurve, der giver mulighed for at opbevare tilbehør, bøger og meget mere. Med vores multifunktionelle kurve i forskellige størrelser har du den perfekte opbevaringsløsning til din studiebolig. De er nemme at placere på hylder, på skrivebordet eller i din garderobe. Se alle vores forskellige kurve her.

 

Tilføj RackBuddy kroge eller bøjler til dit stativ for at få det endnu mere organiseret. Find din yndligsfarve, der passer til din stil og tilføj noget personlighed til dit studieværelse.