Sådan vælger du mellem free-standing og vægmonteret løsning

Leder du efter en stilfuld opbevaringsløsning, men er usikker på om det skal være en fritstående løsning eller en løsning som monteres i væg? I dette blog post hjælper vi dig med at opveje dine muligheder, alt  i mens vi afslører nogle af vores nyeste produkter. Fortsæt med at læse for at finde smarte opbevaringsløsninger der sætter prikken over i'et til dit interiør. 

fritstående tøjstativer

Du er lige flyttet i en lejet lejlighed eller du ønsker ikke at bore huller i din væg? Vi er klar med løsningen. Med vores nye free standing racks behøver du ikke bekymre dig om at ramme en skjult ledning når du borer. Disse fritstående løsninger er nemme at samle og klar til brug og derfor en nem måde at skabe ekstra opbevaring i dit hjem. 

minimalist clothes rack with square bottom

At tilføje et smart og stilfuldt stativ til dit soveværelse er et simpelt trick til at modernisere og puste nyt liv til rummet. Den åbne garderobe giver dig overblik og hjælper med at sortere og vise dit yndlings tøj frem. 

free-standing clothes rack in oak scandinavian style

I modsætning til traditionelle opbevaringsløsninger er fritstående stativer nemme at flytte rundt med. Yderst praktisk med et fritstående stativ, hvis du flytter, ombygger eller hvis du blot leder efter fleksibilitet. Det er en oplagt mulighed for butikslokaler, kontorer, hoteller og restauranter eller simpelthen for alle der har brug for yderligere opbevaring i deres hjem. 

tøjstativer til væg

Leder du efter en mere klassisk opbevaringsløsning, tilbyder vi også et bred udvalg af hylder og garderobe- og opbevaringsløsninger som monteres i væggen. Lavet af robuste jernrør, vil de vægmonterede løsninger være i stand til at bære vægten af hele din garderobe. Uanset hvilket stativ du går efter, så sørg for at overveje kapaciteten på din væg og er du i tvivl, så få evt. en professionels vurdering.

 

wall-mounted shelf in oak with silver supports

Robust men elegant - den ekstra opbevaring vil hjælpe dig med at holde dit hjem pænt og ryddeligt, ikke kun i soveværelset. Du kan for eksempel tilføje en RackBuddy til din entré, så dine gæster kan hænge deres frakker og tasker op når de ankommer. 

En vægmonteret løsning i køkkenet til ophæng af potter, krukker eller køkken redskaber, vil også se rigtig godt ud. Det kan også bruges dekorativt til f.eks. ophæng af lamper og andet tilbehør, på vores farverige S-kroge. 

wall-mounted clothes rack in iron with top shelf in wood

Sidst men ikke mindst, er vægmonterede løsninger også rigtig gode til at spare plads. Om du vælger en løsning med hylde eller et tøjsttaiv, kan du udnytte enhver centimeter i dit hjem, ved at holde gulvpladsen fri. 

Leder du efter inspiration? Tjek vores Original Kollektion for flere opbevaringsløsninger.