Vores mål er, at gøre din drøm om den perfekte garderobe- og opbevaringsløsning til virkelighed.

Rackbuddy er for dem, der ikke er til standardløsninger. Vi elsker at erobre det umulige. Det, der driver os, er at forvandle det umulige rum til en velfungerende og smuk garderobe, der er perfekt skræddersyet til dine behov. I den forbindelse finder vi det yderst vigtigt, at arbejde med bæredygtige og langtidsholdbare materialer for at sikre, at dit Rackbuddy-produkt er et produkt for livet. Lad os fortælle dig mere.

For at lære os at kende, er vi først nødt til at fortælle dig om vores ledende principper. Bare rolig, der er kun fem af dem. Det er dog fem principper, som vi tager meget alvorligt, og i bund og grund er det dem, der gør os anderledes. Det er principper, der styrer vores virksomhed og den måde, vi gør tingene på, hver dag: 

• Vores løsninger tager ikke plads - de giver dig plads. 

• Vores løsninger holder hele livet, men kan altid de-konstrueres og re-konstrueres igen.

• Vi arbejder med få komponenter, der udvides til uendelige muligheder.

• Vi gentænker funktionaliteten af robuste materialer og forvandler dem til lette og stilfulde løsninger. 

• Vi har en enkel tilgang til enhver kompleks opbevarings udfordring: Vi ser det - og vi løser det.

Vi har disse principper i tankerne i alt, hvad vi gør, for altid at være på linje med, hvem vi ønsker at være som virksomhed.

Vi er en dansk designvirksomhed, der har til formål at gå langt ud over normen for normale opbevaringsløsninger. Virksomheden blev grundlagt på baggrund af vores egne erfaringer: Vi ønskede et sted at hænge vores tøj og fandt os selv nødt til at vælge mellem billige, men ufleksible, skrøbelige modul møbler og dyre specialfremstillede løsninger. Så vi besluttede os for at ændre dagsordenen. Vi udviklede et koncept med bedre holdbarhed, forbedret pris venlighed og frem for alt, flere muligheder for fremtidige opbevaringsmøbler.

Vi valgte at arbejde med nogle få grundlæggende komponenter, der kan udvides til uendelige muligheder. Vi fortæller dig mere om disse komponenter senere. Valget af disse komponenter gør det muligt for os at tilpasse ethvert rum - uanset hvor uregelmæssigt det er. Vores løsning passer altid perfekt til uperfekte rum. Det eneste, du skal gøre, er at vise os din udfordring. Vi lover, at vi kan løse den. Vores løsninger optager ikke din plads - de udvider dit rum. De fungerer, hvor standardmoduler fejler og giver plads til unik personlig indretning. Det er ikke raket videnskab. Det er Rackbuddy videnskab.

Hvis vi selv skal sige det, føler vi, at vi har gjort meget mere med det, vi havde. Vi har altid været med for at vinde. Det er derfor, vi fandt på konceptet "Stretch your space" - det er en slags motto for os, et koncept, der definerer, hvem vi er, og alt det, vi er i stand til at udrette. Med RackBuddy kan du begynde med at strække dit sind. Vi vil ikke begrænse dig. Den eneste begrænsning er din fantasi.

Vi er enkle typer med enkle, men funktionelle og innovative produkter.

Vi mener, at den mest dybtgående skønhed findes i de mest enkle løsninger. Vi tror også på, at inspiration kan findes overalt. En stor del af vores inspiration kommer fra industrielle materialer og fra, at finde et nyt formål for disse materialer. Vi bruger f.eks. strækmetal, som normalt anvendes til rækværk og gangbroer og forvandler det til et kabinet. Eller ved at bruge jernrør til at lave en moderne garderobeløsning. Der er mange fordele ved at bruge industrielle komponenter i indretningen. Materialer, der er beregnet til industrien, giver et super holdbart produkt, og det giver også vores produkter det enkle, moderne og minimalistiske look, som vi elsker.

Vi har arbejdet hårdt for at skaffe de rigtige materialer fra etiske & dygtige producenter. Vores leverandør af træ er en dansk FSC®-certificeret producent, hvilket sikrer, at alt vores træ er FSC-certificeret. Vi arbejder med jern, som er det mest genanvendte materiale i verden, for at sikre at vi arbejder effektivt med vores kernemateriale. De produkter du ser på vores hjemmeside i dag er alle lavet bæredygtigt med mange timer og tanker bag sig, indtil vi syntes de var perfekte nok til at komme på www.rackbuddy.dk

Skønheden i jern

Lige fra starten vidste vi, at vi ville arbejde med jern. Det billigere alternativ var aluminium, men vi ville have, at vores produkter skulle have den robusthed, som kun jern tilbyder. Du kan mærke det, når du holder et Rackbuddy jernrør i dine hænder. Vi ville have et ærligt materiale, ikke noget, der foregiver at være noget, det ikke er. Vi bruger en særlig klar belægning på alle vores rør for at sikre, at jernet beholder sin oprindelige farve. Belægningen er speciel, fordi den ikke kun er lavet for at bevare materialets udseende, men også for at undgå misfarvninger på dine hænder og dit tøj. Du behøver ikke at bekymre dig om at blive beskidt, når du samler din Rackbuddy.

Hvis det var godt nok til

Louis den 14. ...

Sagen med jern er, at det kan - og ofte bliver - genbrugt. Igen og igen. Det er simpelthen det mest genbrugte materiale i verden. Den energi, der kræves for at omdanne jern til skrot, er langt mindre end andre materialer, hvilket gør det meget bæredygtigt. Behandlet rigtigt er jern ikke et materiale, der forfalder. Haven omkring Versailles vandes gennem jernrør, der blev lagt i det 17. århundrede. De er stadig fuldt funktionsdygtige. Så for alle praktiske formål vil vores produkter holde i flere liv - uanset om du selv vil beholde dem eller give dem videre til den næste generation, kan du gøre det! 

Vi syntes, at tilnavnet "Rackbuddy" var passende: Vi er din garderobes bedste makker. Og nu ved du, at en Buddy's tankegang er at gøre mere ud af det, du har. Stretch your space.