En idé

Der gav mening

Lær RackBuddy lidt bedre at kende

En idé

Der gav mening

Lær RackBuddy lidt bedre at kende

Mød holdet

Eddie Calvillo

Produktion

Lars Petersen

Produktion

Jerry Mawuena

Produktion

Camilla Bader

PR & SoMe Manager
camilla@rackbuddy.dkMonika Heinze

Head of Customer Service
monika@rackbuddy.dk

Patricia Fuchs

Kundeservice & Salg - Tyskland
patricia@rackbuddy.de

Joséphine Lavigne

Kundeservice & Salg - Frankrig
jl@rackbuddy.fr

Martin Qvist

Butikschef København
store@rackbuddy.dk

Lasse Nielsen

Ejer og stifter
ln@rackbuddy.dk

Martin Heinze

Ejer og stifter
mh@rackbuddy.dk

Christian Grønbech

Chief Marketing Officer
cg@rackbuddy.dk

Læs vores

Historie

RackBuddy er etableret af Martin Heinze og Lasse Nielsen, to danske herre i 30erne, som altid har haft en drøm om at starte deres egen virksomhed.

Historien

Det hele startede i slutningen af 2013, hvor Martin og Lasse byggede deres første tøjstativ i en lille garage i Næstved. Martin havde gennem længere tid forsøgt at finde en stabil og åben garderobeløsning, der kunne passe til hans nye hjem og de modeller der var på markedet var enten ustabile eller smagsløst design. Martin vendte sine problemer med Lasse og de besluttede sig for selv at bygge et tøjstativ i vandrør. Mere end tilfreds med resultatet besluttede de sig for at designe flere stativer ud af vandrør og sælge dem til venner og bekendte. De investerede lige præcis nok i projektet til at kunne købe nye forsyninger og finansierede derefter kommende projekter fra deres salgs fortjeneste.

Efterspørgslen steg og Martin og Lasse opdagede hurtigt, at deres produkt havde et stort potentiale. De tog derefter udfordringen op fuldtid og RackBuddy blev skabt. Da de dengang lancerede deres hjemmeside havde de ikke turde drømme om, at de blot to år senere skulle stå med en hjemmeside på 4 sprog og deres eget RackBuddy showroom i hjertet af Frederiksberg.

Med en succesfuld position i Danmark er RackBuddy nu ved at tage udfordringen op i resten af Europa.

Vores Idé

RackBuddy er baseret på idéen om, at et tøjstativ er et møbel. Et møbel, som kan være med til at forme identiteten af sit ejers hjem.

Dit tøj udtrykker, hvem du er! Ofte bruger du en masse tid, penge og overvejelser på det nye tøj, der skal i garderoben. Hvorfor så skjule det i et skab og eventuelt glemme det, hvorfor ikke vise det frem og integrere det i din indretning? Du udvælger også omhyggeligt veldesignede borde, stole og lamper, der passer perfekt ind i dit hjem, så hvorfor nøjes med en bøjlestang blot for praktiske årsager?

Vi mener, at designet af din garderobe og dets funktionalitet skal gå hånd i hånd. Derfor tilbyder vi dig robuste og veldesignede garderobeløsninger, som vil holde i lang tid og understøtte din individuelle stil og dit behov.

Læs om

Vores værdier

Herunder finder du nogle af vores grundværdier som virksomhed

Vi værdsætter

Originalitet og evnen til at tænke kreativt

Vi mener, at alle bør have mulighed for at udtrykke deres identitet. Derfor er det vores mål ikke bare at levere et møbel til dig, men også at gøre det nemt for dig at udtrykke din personlige stil og skabe præcis det hjem, du ønsker.

Produkter, der er tilpasset kun til dig. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Vi værdsætter

Venskab og pålidelighed

Få en RackBuddy for livet! Vi ønsker at blive din buddy - en ven, der altid vil være der for dig, når du har brug for hjælp. Vores produkter er lavet til at kunne holde i lang tid og til at gøre dit liv en lille smule bedre hver dag - ligesom en god ven. Vi stræber efter at levere ekstra stabile og robuste løsninger, der overstiger dine forventninger og at holde vores priser overkommelige og fair.

Vi tror på

Begrebet "hygge"

I Danmark handler hygge om at gøre hverdagens øjeblikke mere meningsfyldte ved at skabe en hyggelig atmosfære og nyde sit eget og andres selskab. Vi sætter derfor projekter i gang med et positivt sind og en down-to-earth attitude. Vi kommer fra verdens lykkeligste nation og ved, at det sted du tilbringer mest tid, dit hjem, er grundlaget for lykke. Derfor er vores formål at hjælpe dig med at skabe dit eget sted til at slappe af og nyde de små ting i livet.