Stilfulde opbevaringsløsninger til at skabe ekstra plads i dit hjem

Som du måske allerede ved, er RackBuddys mission at finde nye ideer til at optimere alle hjørner af dit hjem. Vi har brugt de sidste år på at hjælpe vores kunder med at løse opbevaringsdilemmaer med skræddersyede løsninger, og vi har besluttet at samle denne viden og lancere nogle af vores mest efterspurgte tøjstativer.


LOFTSMONTERET
Loftet er ikke altid det første, man tænker på, når man taler om opbevaring, men det er et genialt trick til at spare plads. Vi ser en tendens til at tilføje møbler, skabe og andre opbevaringsløsninger på gulvet, hvilket optager al pladsen og skaber visuelt rod. Men hvad med at udnytte dine høje lofter i stedet? Uanset om du har brug for mere opbevaringsplads i din butik eller i dit private hjem, er loftmonterede stativer en nem måde at frigøre gulvplads på. Ikke kun funktionelle, loftmonterede stativer vil også tilføje personlighed til dit rum! Tag RackBuddy Chuck for eksempel, det lette design af denne tøjstang vil hjælpe dig med at optimere dit rum og få det til at se ud som om dit tøj svæver. Discover our clothes racks for ceiling.

ceiling-mounted clothes rack in iron with hang space on both side
ceiling-mounted storage solution in iron

Rackbuddy holly double clothes rack for ceiling in iron pipes
STATIVER TIL HJØRNER
Hjørner kan være en udfordring, men selv om de kan virke irriterende, kan de også skabe muligheder! Hvis du udnytter dine tomme hjørner bedst muligt, kan du skabe ekstra plads til at opbevare alt dit tøj uden at tage så meget plads. Tag f.eks. en gang: Selv om det er et langt og smalt rum, har vi ofte en tendens til at placere møbler mod en af væggene, så der er ikke meget plads til at bevæge os rundt. Et hjørne stativ vil ændre det visuelle aspekt af rummet og hjælpe dig med at strække din plads ved at udnytte disse vanskelige hjørner. Fritstående eller vægmonteret har vi fundet på stilfulde reoler, der passer til ethvert rum, uanset om du ejer eller lejer dit hjem. Tjek vores hjørnereoler her!

Wall mounted clothes rack for corner in iron pipes
Corner clothes rack in iron pipes
HYLDER
Hylder er en af de mest fleksible opbevaringsløsninger, der nogensinde er skabt. Det er en enkel og billig måde at skabe ekstra opbevaringsplads i alle rum i dit hjem - stue, køkken, soveværelse, badeværelse - stort set alle rum kan bruge hylder! De industrielle RackBuddy hylder er perfekte til at udstille dine yndlingsgenstande, uanset om det er sko, bøger eller planter. Vi tilbyder hylder med og uden bøjleophæng, begge designet til at passe til ethvert behov. Kombinationen af ophæng og hylde er perfekt i et soveværelse til at hænge skjorter op og folde dine bukser ovenpå, men det fungerer også i et køkken til at udstille dine vinglas og hænge skærebrætter eller forklæder op. RackBuddy-hylderne er fremstillet af FSC-certificeret fyrretræ og egefiner og er en nem måde at give dit hjem et industrielt, men alligevel hyggeligt præg. Opdag vores udvalg af hylder.

shelving system in iron pipes with three wooden shelves
Shelf system in iron and pine for cornerClothes rail in iron pipe with top shelf in wood
Leder du efter flere idéer til opbevaring? Tjek vores Inspirationsside, og find smarte løsninger til alle rum.