RackBuddy - Mød vores Little Frame

Mød RackBuddy Little Frame! 

Det kan være svært at finde et flot tøjstativ, når du har begrænset plads. Vi besluttede at løse dette problem ved at designe et mindre stativ med et let udtryk til dem, der ikke har plads til et walk-in-garderobeskab.

På grund af en meget stor efterspørgsel kommer vi med en mindre version af vores elskede RackBuddy Frame stativ. Denne minimalistiske kollektion afspejler vores skandinaviske rødder og tilbyder et slankt alternativ til vores mere industrielt udseende tøjstativer. Dette geometriske stativ er populært blandt private og professionelle kunder og vil øjeblikkeligt tilføje karakter til ethvert hjem, butiksrum eller restauration.

Stretch Your Space

Little Frame er et stativ, der både tjener dekorative og funktionelle formål. Størrelsen og designet af denne opbevaringsløsning er ideel, hvis du ønsker at rydde op i rummet og forhindre visuelt rod. Dette moderne tøjstativ passer ind i stort set alle rum, uanset om du leder efter en cool opbevaringsløsning til din butik, din restaurant, din entre eller dit soveværelse.

Med sit enkle design og rene linjer vil Little Frame aldrig gå af mode og vil gøre hele forskellen, uanset hvor lille dit hjem er.

Så hvis du har kigget på Frame-kollektionen, men ikke har plads nok til vores standard stativer, så er vores nye Little Frame lige noget for dig!

Add Your Personal Touch

RackBuddy Little Frame fås i tre af vores mest solgte farver: sort, hvid og mørkt jern. Vi giver dig mulighed for at lege med nuancerne, du kan vælge en farve, der vil stå i kontrast til resten af din indretning, eller gå efter et rack, der har samme farve som din væg for at skabe et rum i monokromt look. 

Du kan give dit klædeskab et unikt look ved at tilføje nogle RackBuddy tøjbøjler - som fås i mange forskellige farver. 

Du kan også tilføje et personligt præg til din knagerække ved hjælp af vores RackBuddy tøjkroge - fås i samme farver som vores bøjler.

Tip: Hvis du hænger vores Rackbuddy S-kroge op, kan du spare plads.

Leder du efter en større løsning? Du kan tage et kig på Little Frame's store søskende fra vores Frame Collection