RackBuddy IKEA hackRackBuddy introducerer det nemmeste IKEA hack nogensinde

Shop Logan bøjlestang, flere forskellige farver, 50-100 cm

IKEA Pax hack med Logan kollektionen

Hvem end der kom op med ordsproget “work smarter, not harder” var en vældig klog person. Denne sætning beskriver perfekt konceptet af vores nye Logan Kollektion, som er specialdesignet til at opgradere dit IKEA Pax skab. De fleste bøjlestænger er billige løsninger, der ikke holder særlig længe før de bøjer eller går i stykker, men Logan bøjlestængerne kan hverken gå i stykker eller slides op, da de er lavet af jern. Vi har skabt denne kollektion for at imødekomme alle jer gør-det-selv folk derude, og vi er glade for at kunne præsentere for jer: det nemmeste IKEA hack nogensinde!

Uanset om du allerede har et IKEA Pax skab der trænger til en upgrade, eller om du har brug for et nyt skab, er et IKEA hack en solid, attraktiv og bæredygtig løsning. Der er ingen tvivl om, at IKEA's Pax skabe sælges over hele verden og er den foretrukne opbevaringsløsning i rigtig mange hjem. 

Begrebet “IKEA hacking” er blevet et verdenskendt fænomen, og hele kernen i det er ønsket om at kunne tilpasse løsninger og gøre dem unikke og personlige. Selv om du køber noget, som alle andre har i deres hjem, betyder det ikke, at du ikke kan gøre det til dit eget. Logan bøjle stængerne er den perfekte måde at tilføje noget personlighed, farve og raffinement til dit IKEA Pax-skab, uden at det behøver at koste en formue eller tage dig en hel weekend at gøre det. Den installeres på fem minutter og giver øjeblikkeligt dit IKEA Pax skab et nyt og eksklusivt udseende. Logan fås i fire farver; mørk, sølv, mat beige og mat grøn. Fuldend looket komplet med kvalitets bøjler og kroge til dit åbne eller lukkede IKEA Pax skab.

"Vi har i årenes løb fået mange forespørgsler på at kunne opgradere IKEA garderobeskabe med vores bøjlestænger. Så vi besluttede os for at gøre noget ved det og introducerer derfor vores Logan tøjstang i tre størrelser, tilpasset efter IKEA’s populære PAX serie. De fås i to nye forfriskende farver, der giver dit IKEA garderobeskab et personligt look, samtidig med at du opgradere til en langtidsholdbar løsning, der er designet til at passe til dit IKEA Pax garderobeskab."
- Christian Grønbech, RackBuddy

 

 

Sådan opgraderer du din garderobe med Logan

Logan Collection består af tre forskellige størrelser i fire forskellige farver. Størrelserne er bestemt til at passe til målene på de klassiske IKEA Pax-skabe, så det eneste du skal gøre er at måle, hvilken størrelse IKEA-skab du har derhjemme. De findes i 50 cm, 75 cm og 100 cm. 

Du kan vælge mellem enten vores klassiske industrielle rørfarver i sølv og mørkt jern eller vores to helt nye farver; mat beige og mat grøn. Få et komplet look med vores kvalitets bøjler og tøjkroge. 

De sølvfarvede og mørke rør giver dit IKEA Pax skab et råt, maskulint og sofistikeret look, samtidig med at de giver det den industrielle RackBuddy-agtige stemning. Den matte beige og den matte grønne farve er for dem der elsker lidt farve holdt i stil med det skandinaviske design, som et IKEA Pax skab har. Hvis du har en åben IKEA Pax-løsning, giver tilføjelsen af en Logan tøjstang hele rummet et andet udseende og får dit skab til at se ud som om, det var et håndlavet klædeskab, skræddersyet efter dine behov. Du kan også tilføje Logan bøjlestangen til din lukkede skabsløsning, så du får glæden ved det unikke look, når du åbner dine skabslåger for at tage tøj på.

Vores vandrør skaber en smuk kontrast til de enkle modeller fra IKEA Pax og ved at tilføje en Logan bøjlestang giver du dit skab en flot finish til en overkommelig pris. Du skal blot fjerne din eksisterende bøjlestang og skrue Logan bøjlestangen i din foretrukne farve i - og puff, dit gør-det-selv-projekt er gjort, og dit IKEA Pax skab har fået den hurtigste make-over.

 

Speciallavede Logans

Logan bøjlestangen kan også bruges mellem to vægge andre steder i dit hjem, du skal blot sørge for, at målene er præcise. Hvis du ønsker at bestille en skræddersyet vægmonteret Logan i specifikke mål, kan du se vores originale Logan. Den originale Logan fås i sølv og i mørk. Brug Logan i din entré, dit badeværelse, køkken eller hvor som helst i hjemmet du har brug for en specialtilpasset bøjlestang.

Shop custom Logan tøjstang lavet på mål