Hylder- den perfekte løsning til dit hjem

At bruge hylder til at organisere dit hjem er ikke kun praktisk, det spreder hygge og giver mulighed for at vise din personlighed i din indretning.

Brug hylder til opbevaring eller til display af dine yndlings ejendele. Hylder kan bruges alle steder i dit hjem: køkken, badeværelse, soveværelse, entré eller som udvidet garderobefunktion. Kun fantasien sætter grænser. 

 

Brug hylder til praktisk og udvidet opbevaring i entréen

Praktik opbevaring til entréen med RackBuddy John hylder

Ved at bruge hylder til opbevaring i entréen kan du få mere gulvplads og få rummet til at syne større. Det er den perfekte løsning til dig med mange sko og for lidt plads.

Vis dine flotte sko frem, og gør dem til en del af indretningen. Den perfekte løsning til den lille Københavnerlejlighed, hvor kvadratmeterne er færre, og de skal udnyttes på bedst mulig måde. 

 

Brug hylder til at skabe hygge og vise dine yndlings items frem

Hylder behøver ikke kun være praktiske- de kan bruges som en del af din indretning til at vise dine yndlings items frem. Det kan være din yndlings plante, sko, taske eller keramik i køkkenet.

Skab hygge og leg med farver, for at skabe kontrast mellem hylderne og de udstillede ting. Kontrasten mellem farverne er med til at sætte en stemning og gøre hylden mere interessant at se på. Uanset hvad du vælger at stille frem, vil det stå smukt på en industriel hylde. 

Før i tiden var hylder et praktisk element i et hjem, der gjaldt om at udnytte pladsen bedst muligt. Her stillede man bøger eller andre praktiske genstande, men hylder behøves ikke kun at være en praktisk genstand. Lad hylden blive ét med din indretning og gør dit rum personligt. 

 

Kun fantasien sætter grænser

Spred hygge og skab stemning med hylder fra RackBuddy

Kun fantasien sætter grænser for din indretning. Brug hylderne over dit skrivebord til at opbevare bøger eller brug det som udstilling. Hvis børneværelset eller soveværelset mangler et personligt touch, kan du tilføje dit helt eget med personlige ejendele eller minder.

I børneværelset kan sko, legetøj eller børnebøger nemt udstilles. Det er ikke kun flot, det er også en praktisk måde at opbevare dit barns værdifulde ejendele. 

 Hyldeophænget er lavet af vandrør, der skaber et industrielt look og passer ind i alle hjem. Det industrielle look står flot i kontrast til andre materialer i hjemmet, og er med til at skabe et legende udtryk. 

Hylderne vist på billederne er RackBuddy `John´ hylden  i forskellige farver og fås fra 449 DKK.