5 fantastiske måder at vække dine vægge til live

Giv dit hjem ny energi 

KABE Copenhagen og WoodUp kan kun købes hos vores RackBuddy Store i Frederiksberg, ikke online.

Mange boliger har kun hvide vægge, primært fordi det gør rummene lysere og får dem til at syne større. Det er klassisk, nordisk og pænt. Men en af de helt store indretningstendenser lige nu handler om at gøre sin indretning personlig og det kan du netop gøre ved at give en af dine vægge en makeover. Det vil skabe kontrast i rummet og gøre det personligt og hyggeligt.
 
Vi har erfaring med lave rå og flotte vægge og kommer her med 6 foreslag til, hvordan du nemt kan skabe kontrast med både farver og materialer og på den måde give dit hjem en fornyet energi.
 

KABE Copenhagen

Hvis du ikke allerede har hørt om KABE, så er dette den nyeste måde at lave en rå væg med et beton look på. Det minder om marmorpuds, men er en indfarvet spartelmasse, som spartles direkte på væggen. Når du spartler din væg med KABE får den en spændende og levende overflade, som vil give dit rum et stilfuldt og luksuriøst udtryk.

KABE findes i et hav af af flotte farver og du styrer selv, hvordan strukturen skal være. 

VI har lavet en videoguide til, hvordan man laver en KABE væg, hvis man er frisk på et fedt DIY projekt.

 

Hunters forest - Kabe copenhagen - beton væg

Billede fra KABE

 

WOODUPP

At bringe naturen indenfor er en tendens, som fortsætter længe endnu. En unik og anderledes måde at få naturen ind i stuen på er ved at lave en trævæg - ovenpå din almindelige væg. WoodUpp har udviklet smarte træpaneler, så du nemt kan “bygge” din egen trævæg i stuen, køkkenet eller gangen og på den måde skabe kontrast med naturlige materialer. Udtrykket bliver rustikt og hyggeligt og det vil uden tvivl charmere dine gæster.

 

Væg af træ - indendørs trævæg i egBillede fra WoodUpp

 

INDUSTRIEL GLASVÆG

Er du vild med den industrielle stil, så er en glasvæg en sikker vinder. Der er mange muligheder indenfor glasvægge og glasdøre, og de kan laves på specialmål til dit hjem. Du kan fx få en hel væg af glas, en glasvæg med en dør, kun en dør eller blot få lavet et industrielt vindue i væggen. Hvis du indretter dig med en glasvæg, vil det give dit hjem et cool og stilrent touch samtidig med at du lukker lyset ind. Det er en flot løsning, som vil friske din indretning op med New Yorker vibes. Læs mere her.

 

glasvaeg med dør - rackbuddy

FLISER

Fliser på væggene har fået et comeback og findes i alverdens flotte former, farver og mønstre. Hvad enten det er til et enkelt hjørne i køkkenet, brusenichen eller bordpladen i køkkenet, så vil det puste magisk liv i rummet. Særligt er der to typer, man ikke kan komme udenom, hvis man ønsker en flisevæg.

Den ene er ARTTILES, som bringer farver og dekorative mønstre i spil med deres smukke håndtrykte design fliser. Fliserne har et skandinavisk udtryk, mens inspirationen er hentet fra Portugals gamle flisefacader. De er iøjefaldende og frembringer et smukt nordisk udtryk.

arttiles inspiration til indretning
Billede fra ARTTILES

Den anden type fliser er de flotte blanke metrofliser, som giver et fantastisk levende og klassisk udtryk. Især metrofliserne med facet har en helt særlig effekt på grund er deres form. Og hvis du synes, at fliserne minder dig om noget, så er det måske metroen i Paris. Det her de har fået deres navn fra.

Billede fra pinterest


MURSTEN

Murstensvæggen har været populær i mange år og det er der en grund til. De rå mursten og kontrasten til det nordiske og minimalistiske look gør noget særligt ved rummet. Murstenene giver New Yorker vibes og belysningen bliver anderledes, når lysindfaldet ikke reflekteres på samme måde, som på hvide vægge og det sætter kant på rummet. Afhængig af murstenens farve er det en god idé at indrette i samme nuancer som dem.


Rå murstensmur i køkken