Især i køkkenet er det vigtigt at have opbevaringsplads. Du behøver hverken at bruge penge på håndværkere eller den store opsparing på at forny dit køkken og optimere din køkkenopbevaring. Der findes nemlig mange måder, hvorpå du kan friske rummet op. Selv de mindste detaljer kan ændre stemningen i rummet og give dig følelsen af et nyt køkken. Hos RackBuddy har vi lavet en bred vifte af løsninger til køkkenopbevaring, som du kan benytte til at opfriske din køkkenindretning. Hvert design understøtter dig i dine daglige rutiner og giver køkkenet et unikt og stilrent look.


Her på siden giver vi dig inspiration og gode ideer til køkkenindretning og køkkenopbevaring. Ideerne er uendelige, og vores kunder har hidtil været meget kreative med brugen af vores løsninger i deres køkkener – du kan se de mange typer af køkkenopbevaring og køkkenindretning længere nede på siden.

Ideer til køkkenindretning og køkkenopbevaring

Når du skal finde smart køkkenopbevaring og indrette køkkenet, skal der både tænkes funktionalitet, design og plads ind i billedet. Hos RackBuddy har vi en masse gode løsninger til køkkenopbevaring, så alle behov bliver opfyldt, og så du samtidig får et køkken som både er praktisk og behageligt at opholde sig i. Herunder giver vi dig inspiration og ideer til køkkenindretning, så du kan finde en løsning, der giver mening for dig. 

Køkkenindretning med hylder

Opbevar dine kogebøger, krydderurter og krydderier på vores smukke hylder. Hylderne er lavet i bæredygtigt træ og metal og findes både i vores klassiske RackBuddy Original look eller i Frame look. Hylderne kan også bruges til opbevaring af tallerkener, glas, skåle m.m. De er enormt robuste og holder til mange kilos vægt, så du skal ikke være nervøs for, om de pludselig skulle falde ned.

Væghængt løsning giver smart køkkenopbevaring

Brug f.eks. et væghængt stativ til at hænge dine viskestykker, klude, grydelapper og forklæder på – her er RackBuddy Jolene eller Frame Jolene det oplagte valg. Du kan også lade gryder og pander hænge fra et væghængt stativ, så du nemt kan få fat på dem, når du står og skal lave mad. Her får du en praktisk løsning, som samtidig giver køkkenet et nyt og frisk pust. 

Indretning af køkkenet med lofthængte løsninger

Gå på opdagelse i vores lofthængte løsninger, som er helt ideelle til køkkenudstyr som pander, gryder, skeer og skærebrætter. Her er RackBuddy Joey f.eks. det oplagte valg, De kan også bruges som kreative løsninger til at hænge dine lamper fra. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien der sætter grænser. 

Skab din helt egen køkkenopbevaring med en customløsning

Hos RackBuddy er alt muligt! Det gælder også for køkkenopbevaring og køkkenindretning. Som du kan se på billederne her på siden, så har vores kunder selv haft rigtig mange gode ideer til, hvordan de skulle indrette køkkenet. Herefter har de selv kreeret en customløsning, som passer helt perfekt både til køkkenets indretning og deres behov til køkkenopbevaring. Det samme kan du gøre! Book et gratis designmøde – så taler vi om, hvordan vi får dine ønsker til en customløsning til at gå i opfyldelse.