Børneværelset er et rum, hvor der tilbringes meget tid, og hvor det især er vigtigt at have nogle gode, funktionelle opbevaringsmuligheder – særligt i børnehøjde. Ofte er der ikke mange kvadratmeter at gøre godt med, men med omhyggelig planlægning kan man komme langt. Her på siden kommer vi med inspiration til børneværelset, så du kan få en masse gode ideer til, hvordan I kan indrette børneværelset derhjemme.

Indretning af børneværelset med RackBuddy

Vores garderobestativer til børn er den perfekte løsning til dit barns garderobe og gør det nemt for dig at stå for indretningen af børneværelset. Tøjstativerne giver en masse plads, da det kun er nogle ben på jernrør, der fylder på gulvet. Tøj og accessories løftes således op fra gulvet, og stativerne har samtidig god opbevaringsplads til sko eller kasser med legetøj nedenunder. Tøjet er placeret i øjenhøjde for barnet, så det er let at gå til, og alle stativerne er lette at flytte rundt på. Garderobestativerne kan alle udbygges, og der kan altid tilføjes nye elementer og features til produktet i takt med, at barnet bliver større, og præferencerne ændrer sig.

Inspiration til børneværelset

Når I skal indrette børneværelset, kan det nogle gange være svært at finde en løsning, som både opfylder opbevaringsbehov og behov for plads på gulvet. Vi giver jer her nogle ideer og inspiration til, hvordan I kan få mest muligt ud af pladsen på børneværelset og samtidig skabe en masse opbevaringsmuligheder.

Brug tøjstativer til børnenes tøj i stedet for store skabe

Når I bruger tøjstativer til børnene i stedet for et stort skab, der fylder en masse, skaber I mere gulvplads som enten kan benyttes til leg eller til yderligere opbevaring. Tag f.eks. et kig på RackBuddy Kathy, som har masser af ophængsplads til tøj og accessories. Her er der stadig plads på gulvet under bøjlestangen til opbevaring af sko, tasker eller legetøj – eller gulvpladsen kan holdes fri, så der bliver plads til leg. 


Her er RackBuddy Molly også et andet godt bud. Her er nemlig også plads under tøjstativet, alt imens det er delt op med et ben i midten, så tøjet kan deles op, hvis der er behov for det. 

Kommoder og reoler til opbevaring af bøger eller legetøj

Hos Rackbuddy finder du også kommoder og reoler, som gør det muligt at indrette børneværelset, så der bliver mere opbevaringsplads. Kommoderne kommer i træ, der er bæredygtigt fældet fra europæisk certificerede skovbrug. Her kan du vælge mellem flere forskellige farver og to træsorter. Brug kommoden til opbevaring af børnenes tøj eller legetøj. Du kan også vælge en reol i form af vores jernkabinet, som er virkelig slidstærkt og samtidig giver værelset et råt pift. Her kan du placere bøger eller legetøj, som børnene nemt selv kan tilgå. 

Indret børneværelset med hylder til opbevaring

Vores mindre hylder som Little John og Little Marlow kan være en pæn og stilren måde at skabe hygge til børneværelset. Her kan du placere billeder, bøger, bamser eller små kasser til opbevaring. Det hele kan naturligvis hænges i børnehøjde, så det indgår i dit barns daglige leg. Bliv inspireret af de mange muligheder i billedgalleriet her på siden.

Har du selv gode ideer til børneværelset? Skab din egen customløsning 

Har du selv gået og tænkt på en god ide indretning af børneværelset? Men er der ikke rigtig nogen, der tilbyder en løsning, der matcher din gode ide? Hos RackBuddy er alt muligt. Her kan du skabe din egen customløsning, som passer perfekt til børneværelset hjemme hos jer. Book et gratis designmøde hos os – så hjælper vi dig med at få din customløsning gjort til virkelighed, så du kan indrette børnenes værelset præcis, som du ønsker.