Børneværelset er et rum, hvor der tilbringes meget tid og hvor det især er vigtigt at have nogle gode, funktionelle opbevaringsmuligheder- særligt i børnehøjde. Ofte er der ikke mange kvadratmeter at gøre godt med, men med omhyggelig planlægning kan man komme langt.

Vores garderobestativer til børn er den perfekte løsning til dit barns garderobe. Tøjet er placeret i øjenhøjde for barnet, så det er let at gå til, og alle stativerne er lette at flytte rundt og har god opbevaringsplads til sko eller kasser med legetøj nedenunder. Garderobestativerne kan alle justeres i højden og der kan altid tilføjes nye ting til produktet i takt med, at barnet bliver større og præferencerne ændrer sig.

Vores mindre hylder som Little John og Little Marlow kan være en pæn og stilren måde at skabe hygge til børneværelset. Her kan man placere billeder, bamser eller små kasser til opbevaring. Det hele kan naturligvis hænges i børnehøjde, så det indgår i dit barns daglige leg. Bliv inspireret af de mange muligheder i billedgalleriet her