Når du skal indrette badeværelset, gælder samme tre principper som for boligens øvrige rum, nemlig opbevaring, fleksibilitet og behov. I mange boliger har badeværelset begrænset plads, derfor handler det om at være kreativ og finde en løsning som udnytter pladsen optimalt. Det kan være lidt af en udfordring at kreere den perfekte badeværelsesindretning, men husk, at selv små ændringer kan gøre en kæmpe forskel. Her på siden giver vi dig ideer og inspiration til indretningen af dit badeværelse.

Inspiration til indretning af badeværelset

Har du et lille badeværelse, er det vigtigt at få skabt så meget gulvplads som muligt, for jo mere af gulvet der holdes frit, jo større vil rummet ofte føles. Har du derimod et forholdsvist stort badeværelse, giver det dig mulighed for at give den gas med flere forskellige smart og praktiske løsninger, som kan være en stor hjælp i hverdagen. Hos RackBuddy har vi et stort udvalg af mange forskellige løsninger, så du kan indrette badeværelset helt optimalt – og herunder får du nogle ideer til, hvordan du f.eks. kunne vælge at gå til din badeværelsesindretning.

Udnyt gulvpladsen i din badeværelsesindretning

På badeværelset er det som nævnt rigtig vigtigt at få udnyttet gulvpladsen, derfor er det en god idé at hænge så meget af badeværelsets inventar som muligt op på væggene og i loftet. Hvis det kniber med pladsen er vores væg- og lofthængte løsninger således ideelle at bruge i din badeværelsesindretning, da de ikke optager gulvplads og samtidig kan holde til en masse vægt fra eksempelvis våde håndklæder. 

Tag f.eks. et kig på RackBuddy Joey eller Frame Joey, som er to lofthængte løsninger. Uanset hvilken løsning du vælger til din badeværelsesindretning, anbefaler vi, at du vælger vores galvaniserede rør (silver) til vådrum – og ikke de mørke rør. Alternativt skal du vælge vores produkter fra vores Frame Collection, da de er pulverlakerede, og derfor er optimale til brug i vådrum. 

Slip kreativiteten løs

Med RackBuddy kan du skabe mange kreative løsninger, når du skal indrette badeværelset. Med vores træhylder kan du f.eks. opbevare håndklæder, skønhedsprodukter eller en fin plante. Har du et større badeværelse, kan du også indrette det med et reolsystem, så du får ekstra meget hylde- og opbevaringsplads.

Husk at organisere

Det kan være rigtig smart at få organiseret nogle af de nødvendige toiletartikler, så de ikke står og fylder på badeværelset, men i stedet bliver samlet i forskellige opbevaringsløsninger. Tag f.eks. et kig på vores opbevaringskurve og -kasser, som du kan bruge til organisering. De passer perfekt til vores hylder, men kan også nemt bruges i et almindeligt badeværelsesmøbel med skuffer. 

Tilføj et råt element til din badeværelsesindretning

Du kan også benytte dig af vores rå pins til håndklæder, morgenkåber eller endda til at hænge en lille plante, hvis du ønsker at bringe lidt grønt ind i rummet. Indret dit badeværelse efter dine helt egne idéer!

Ønsker du en customløsning?

Hos RackBuddy er det kun fantasien, der sætter grænser! Går du og har en sindssygt god ide til en badeværelsesløsning eller til en genial sammensætning af nogle af vores produkter, som kunne skabe den perfekte badeværelsesindretning for dig? Book et gratis designmøde, så tager vi en samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med indretningen af dit badeværelse, så dine indretningsdrømme går i opfyldelse!

Er du klar til at kaste dig ud i badeværelsesindretning?

Vi håber, du har fået lidt mere inspiration til, hvordan du kan sørge for en hyggelig og smart indretning af badeværelset. Nedenfor kan du se, hvordan vores kreative kunder har valgt at indrette deres badeværelser på en effektiv og hyggelig måde, så de tre principper for optimal badeværelsesindretning er opfyldt: opbevaring, fleksibilitet og behov. Vi håber at få lov til også at hjælpe dig med indretningen af dit badeværelse!