Når du skal indrette badeværelset, gælder samme princip som for boligens øvrige rum, nemlig opbevaring, fleksibilitet og behov. I mange boliger har badeværelset begrænset plads, derfor handler det om at være kreativ og finde en løsning som udnytter pladsen optimalt. Det kan være lidt af en udfordring, men husk, at små ændringer kan gøre en kæmpe forskel.

På badeværelset er det ligeledes vigtigt med gulvpladsen, derfor er det en god idé at hænge så meget af badeværelsets inventar som muligt på vægge og i loftet, for jo mere af gulvet der holdes frit, jo større vil rummet ofte føles. Med RackBuddy kan du skabe mange kreative løsninger til badeværelset. Med vores træhylder kan du opbevare håndklæder, skønhedsprodukter og meget mere. Hvis det kniber med pladsen er vores lofthængte løsninger ideelle at bruge, da det ikke optager noget gulvplads og samtidig kan holde til en masse vægt fra eksempelvis våde håndklæder.

Du kan også benytte dig af vores pins til håndklæder, morgenkåber eller endda til at hænge en lille plante hvis du ønsker at bringe lidt grønt ind i rummet. Indret dit badeværelse efter dine helt egne idéer. Oplev en bred vifte af muligheder for at designe dit drømmebadeværelse.