Mangler du inspiration til, hvordan du bruger RackBuddy produkter i dit soveværelse? Se her, hvordan du kan spare plads ved at bruge et tøjstativ i stedet for et voluminøst skab og få et indblik i, hvordan andre kunder har valgt at style deres produkter.

Soveværelset er der man som regel placerer sin garderobe og dermed størstedelen af sit tøj. Derfor er det vigtigt at man finder den helt rigtige løsning som både er pladsbesparende og samtidig kan rumme hele din garderobe. Ved at vælge en åben garderobe får du en pladsbesparende løsning som giver dig det fulde overblik, og derved øger chancen for ikke at overse eller glemme nogle af de items du har liggende.

Uanset om du vælger vores walk-in løsning eller går efter et af vores klassiske tøjstativer, kommer de alle i et let design og med masser af plads til opbevaring enten på hylder eller under stativerne.

Der er også mange andre måder hvorpå du kan være kreativ med dit RackBuddy i soveværelset. Vores pins er perfekte til at hænge lamper på ved siden af sengen, eller som et unikt planteophæng. Du kan også style vores hylder med billeder, vaser og planter eller placere kurve og kasser til opbevaring. Hvis pladsen er trang, kan du med fordel benytte dig af vores lofthængte løsninger. De kan holde enormt meget vægt og optager ingen gulvplads. Se med her for at blive inspireret.