Mangler du inspiration til, hvordan du bruger RackBuddy produkter i dit soveværelse? Se her, hvordan du kan spare plads ved at bruge et tøjstativ i stedet for et voluminøst skab og få et indblik i, hvordan andre kunder har valgt at style deres RackBuddy løsninger og klaret indretning af soveværelset.

Hvorfor vælge Rackbuddy til soveværelset?

Soveværelset er det sted, hvor man som regel placerer sin garderobe og dermed størstedelen af sit tøj. Derfor er det vigtigt, at du finder den helt rigtige løsning, som både er pladsbesparende og samtidig kan rumme hele din garderobe – og det er lige netop, hvad de innovative løsninger fra RackBuddy kan. Her kan du indrette soveværelset med en åben garderobe, som giver dig overblik over alt dit tøj på én og samme tid. På den måde øger du også chancerne for ikke at overse eller glemme nogle af de items, du har liggende.

Uanset om du vælger vores garderobeløsning, eller om du vælger tøjstativer fra vores RackBuddy Original Collection eller Frame Collection, kommer de alle i et let design og med masser af plads til opbevaring enten på hylder eller under stativerne, så indretningen af soveværelset bliver lettere end nogensinde før!

Ideer til indretning af soveværelset

Indretningen af soveværelset kan gøres på tusindvis af forskellige måder. Vi giver dig dog her nogle gode ideer til soveværelset, så du har de bedste forudsætninger for at skabe den perfekte indretning af soveværelset.

Tag hensyn til rummets størrelse og udformning

Er dit soveværelse meget småt, eller har det f.eks. skrå vægge, er det en rigtig god idé at tænke pladsbesparende løsninger ind – det kan dog være en god ide at gøre uanset størrelsen på dit soveværelset. Pladsbesparende løsninger kan f.eks. være et åbent garderobesystem eller tøjstativer, som har meget ophængsplads, og hvor du derfor får plads til alt dit tøj på én og samme tid. Du kan også mikse og matche vores løsninger, så du både har et stort tøjstativ, som f.eks. RackBuddy William eller Frame Georgia samt en smuk trækommode med plads til undertøj, strømper og andre mindre beklædningsgenstande. 

Undgå store, tunge skabe

I stedet for at indrette soveværelset med store garderobeskabe, kan du med fordel skabe mere plads på gulvet ved at bruge tøjstativer, som kun består af nogle enkelte ben, eller eksempelvis vælge væghængte løsninger. På den måde skaber du mere gulvplads, som kan bruges enten til yderligere opbevaring eller blot til at skabe mere luft i rummet. Hvis pladsen er meget trang, kan du med fordel benytte dig primært af vores lofthængte løsninger. De kan holde enormt meget vægt og optager slet ingen gulvplads.

Indretning af soveværelset med planter, lys og billeder

Der er også mange andre måder, hvorpå du kan være kreativ med dine RackBuddy løsninger i soveværelset. Vores pins er f.eks. perfekte til at hænge lamper på ved siden af sengen, eller som et unikt planteophæng. Du kan også style vores flotte hylder med billeder, vaser og planter. Flere af vores hylder har også ophængsplads i form af en bøjlestang – f.eks. RackBuddy Cullen og Frame Marlow, så du har plads til både at hænge dine favoritter op og style hylden ovenpå.

Organisér dit tøj, når du indretter soveværelset

Indretningen af soveværelset tæller meget mere end organisering af de helt større møbler og løsninger – her skal nemlig også tænkes mindre opbevaringsløsninger ind, så du nemt kan organisere dit tøj eller dine accessories. Brug f.eks. vores fine opbevaringskurve- og kasser til undertøj og strømper. Flere af dem passer perfekt både på vores hylder og i vores kommoder og kan bruges til at opdele forskellige items. 

Flere ideer til soveværelset

Herunder kan du finde en masse inspiration og ideer til indretning af soveværelset. Her har vores kunder nemlig været i gang med at kreere smukke og pladsbesparende løsninger, der giver liv og charme til soveværelset. Er du selv interesseret i at designe din egen løsning, kan du booke et gratis designmøde – så tager vi en samtale om, hvordan vi kan få dine indretningsdrømme til at gå i opfyldelse. 

Se med herunder for at blive inspireret.