At skabe den helt rigtige indretning i stuen kan være noget af et arbejde. For rigtig mange mennesker er deres stue det sted i hjemmet, hvor de opholder sig mest og derfor også skal kunne slappe af. Din stue er typisk også et af de rum i huset med flest indretningsmuligheder. Det giver anledning til at være kreativ og skabe et rum som er funktionelt, men vigtigst af alt et rum som du nyder at opholde dig i. 

Her på siden vil vi give dig inspiration og ideer til indretning af stuen, og vi giver dig også nogle gode tips til smart opbevaring til stuen, så du udnytter pladsen bedst muligt.

Opbevaring til stuen har aldrig været smartere

Hos RackBuddy er det vores store vision at skabe opbevaringsløsninger, som giver plads. Det samme gælder for opbevaring til stuen. Vores smarte løsninger tæller en masse forskellige typer af produkter, som hver især har plads til en masse opbevaring, samtidig med at de skaber plads i rummet. Leder du samtidig efter opbevaring til stuen i et flot design, der kan holde mange år frem, har vi de rette løsninger. Vores produkter er nemlig designet til at være langtidsholdbare, så du ikke skal skifte dem ud efter få år. De er moderne og tidløse og byder samtidig på masser af opbevaringsplads. Skal du bruge opbevaring til stuen, er RackBuddy derfor det oplagte valg.

Ideer til indretning af stue

Hos RackBuddy forsøger vi at gøre indretningsprocessen lettere ved at tilbyde funktionelle og pladsbesparende løsninger i et minimalistisk og tidløst design, som let kan tilpasses enhver indretning af stuen. Vores produkter passer nemlig ikke kun ind i soveværelset eller som walk-in closet. Der er nemlig også mange måder, hvorpå du kan bruge vores løsninger til indretning af stuen. Det kan måske være svært helt selv at se i et hav af tøjstativer og garderobeløsninger, men den er faktisk god nok! Herunder giver vi dig en masse ideer til indretning af stuen.

Et flot tv-møbel giver god opbevaring til stuen

De fleste har et tv i deres stue, men måske du står og mangler et pænt tv-møbel, som tv’et kan stå på, og som samtidig giver dig en masse opbevaring i stuen, f.eks. til ungernes legetøj, bøger, puder eller andet. Vores tv-møbler kommer både som kommoder og reoler, så du har flere muligheder for at finde et, der passer til dine ønsker. 

Indret stuen med en masse hylder eller en flot reol

Hylder eller reoler kan skabe en virkelig hyggelig indretning af stuen. Tag f.eks. et kig på vores smukke træhylder, som har et nordisk og minimalistisk udtryk. Her kan du f.eks. sætte en pæn plante, en flot lampe, nogle gode bøger eller måske nogle billeder eller plakater? Du kan også gå på opdagelse i vores store udvalg af reolsystemer, hvis du f.eks. har brug for opbevaring i stuen til en masse bøger.

Opdel stuen med et stativ

Har du en stor stue, som du ønsker at opdele en smule, kan du f.eks. bruge et fritstående tøjstativ. Alt imens det fungerer som rumdeler, kan du også benytte det til at hænge tøj, planter, lyskæder eller andet på, som skaber en hyggelig indretning af stuen.

Væghængte stativer til opbevaring i stuen

Vores smarte væghængte stativer kan bruges til alt fra ophæng af tøj, tasker og accessories til at hænge planter eller lys fra. Flere af vores væghængte stativer har hylder, så du samtidig får noget plads ovenpå til opbevaring i stuen. Tag f.eks. et kig på Frame Marlow eller RackBuddy Little Marlow

Har du nogle særlige ønsker? Indret stuen med specialløsninger, du selv har designet

Har du nogle helt særlige ønsker til indretningen af stuen? Måske du har behov for en løsning, der har nogle helt specifikke mål, eller måske du ønsker opbevaring til stuen, som er sammensat af flere af vores produkter? Hos RackBuddy er alt muligt, og derfor laver vi også specialdesignede løsninger, så du kan få opbevaring til stuen, der giver mening for dig. 

Book et gratis designmøde – så tager vi en samtale om, hvordan vi kan skabe den perfekte indretning af stuen hjemme hos dig. 

Vi har hjulpet mange kunder med indretning af stuen

Du er ikke den første, vi har hjulpet, hvis du vælger at gå med en eller flere af vores løsninger, når du skal indrette stuen. Herunder kan du se et lille udsnit af de løsninger, som nogle af vores tilfredse kunder gennem tiden har brugt RackBuddy til i deres indretning af stuen. Lad dig endelig inspirere og lad os endelig høre fra dig, hvis du kunne være interesseret i genial opbevaring til stuen, som holder mange år frem. Vi vil glæde os til at hjælpe dig.