Rackbuddy X Mads Langer interview - Stretch your space

I vores øjne var samarbejdet mellem Mads Langer og os et perfekt match. Ikke fordi vi ved noget om at skrive hits eller være lige så cool, rolig og fattet som Mads er som menneske og musiker, men fordi vi er enige i Mads´måde at arbejde på. Vores mål har altid været at gå langt ud over normen for opbevaringsløsninger. For Mads har målet været at gå langt ud over de normer, der gælder for normal musikproduktion. At gentænke traditioner og ikke stoppe for noget, forbinder vores designproces med Mads´musikproduktion og det skabte derfor en perfekt synergi i samarbejdet. Arbejdsmoralen er et perfekt eksempel på "Stretch your Standards" - et koncept om at gøre mest muligt ud af det, man arbejder med. Det er en slags motto der definerer hvordan vi arbejder og hvem vi er som virksomhed.

Vi var så heldige at få lov til at interviewe Mads Langer om hans karriere og dermed høre om hvordan han arbejder som musiker. Du kan finde hele interviewet hereunder.


Vi ser det - vi løser det.
Vi har fem principper der styrer vores virksomhed og den måde vi gør tingene på. Føst og fremmest har vi en enkel tilgang til enhver kompleks opbevaring udfordring. Vi ser det - vi løser det.


I Mads Langer og Julie Lillelunds hjem bestod udfordringen i at forvandle et umuligt loftsrum med skrå vægge og træbjælker til et unikt walk-in. For os var dette det perfekte uperfekte rum, da det var et rum, hvor intet normalt skab nogensinde ville passe ind, og dermed en perfekt mulighed for os til at vise, at vi kan erobre selv det mest uideelle rum og forvandle det til et funktionelt, smukt klædeskab med masser af plads til tøj og tilbehør.

Rackbuddy Wardrobe make-over at Mads Langer


Vores løsninger tager ikke plads - de giver dig plads

Vi omdannede loftet til et walk in og udfordrede enhver mulighed for skabe opbevaringsløsninger i det ellers uideelle rum.Vi monterde vores “Pins” på bjælkerne til hatte og kasketter og bøjlestænger på de skrå skunkvægge for at sikre, at ethvert hjørne og krog af rummet fik en funktion. Standardløsninger ville have optaget meget plads og fået rummet til virke mindre, men med vores løsninger kunne vi udnytte det som rummet havde at byde på og derved udvide rummets muligheder. På den måde fik Mads og Julie en løsning, hvor intet stykke tøj er skjult samtidig med en masser af gulvplads.

Jeans rack from rackbuddy at mads langer Shoeshelf at Mads Langer from rackbuddy

 

Vi arbejder med nogle få komponenter, der kan bruges på uendelige måder

Selv om vi arbejder med nogle få grundlæggende komponenter, har vi uendelige muligheder. Vores jernrør har den robusthed, som kun jern giver, og det giver et cool, industrielt look til din garderobe. Du vil mærke kvaliteten og robustheden, når du holder et Rackbuddy jernrør i hænderne. Vi ønskede et ærligt materiale, der ikke foregiver at være noget det ikke er.


Med ganske få komponenter - i vores tilfælde jernrør og træ - kan vi tilpasse os ethvert rum. Uanset udfordringer. Vores løsninger er altid det perfekte match til uperfekte rum, og vi mener, at den mest dybtgående skønhed findes i de enkleste løsninger.

Clothesrail for dresses at mads langer
Hook for hats in mads langer wardrobe


Vores løsninger holder en livstid, men kan altid ombygges og bygges videre på.


Det gode ved jern er, at det kan - og ofte bliver - genbrugt. Igen og igen. Det er simpelthen det mest genanvendte materiale i verden. Så du behøver ikke at have dårlig samvittighed over at investere i en jern løsning til din garderobe. Tværtimod. Vores rør kan ydermere nemt skilles ad, hvis du flytter, og i stedet genbruges i dit nye hjem. Det er et materiale der vil holde hele livet - uanset om det selv beholder det eller giver det videre til næste generation!

Egetræshyld til accesories hos mads langer og julie lillelundKrog til tasker hos mads langer og julie lillelund

 

Vi gentænker funktionaliteten af robuste materialer og omdanner dem til lette og stilfulde løsninger.


Selv om vores jernrør har et industrielt og råt udseende, giver de stadig et let udtryk til et rum. Når man tilføjer et normalt skab eller en kommode i et walk-in, kan det i nogle tilfælde få rummet til at virke overfyldt og proppet. Da vi skabte Mads og Julies walk-in, var det vigtigt for os at give rummet en let og luftig følelse, da rummet allerede havde skråvægge, der får rum til at virke mindre rummeligt. Vores løsninger giver luft, plads og personlighed til rummet, blandt andet ved at løfte tøjet op over gulvet, give overblik og derved fremhæve hvert enkelt stykke tøj.

Skræddersyet spejl til garderobe hos mads langerTøjstativ i vandrør i skunk i walk in

Alt i alt…

Det var en fornøjelse at skabe et walk-in på Mads og Julies loft og at arbejde sammen med en kunstner, der omfavner hvad vi mener definerer begrebet “at udvide sine standarder”. Heldigvis elsker de deres nye garderobe, lige så meget som vi elskede at skabe den!

Mads Langer with his guitar in his new RackbBuddy wardrobe