Remee Jackman x RackBuddy - Lejligheden i København udgaven

Et nyt projekt

Vi har tidligere haft det sjovt ved at samarbejde med Remee Jackman. Så da den danske sangskriver, producer og tv-vært havde et nyt projekt til os, var vi mildest talt begejstrede for at tage udfordringen op med at skabe en opbevaringsløsning til et unikt rum...

Soveværelse med standard garderobeskab

Remee Jacksons soveværelse med et standard garderobeskab.

Han er for nylig flyttet ind i en gammel lejlighed i København, og med dens charme følger også konsekvenser. Den er simpelthen ikke lavet til at passe til moderne modulære løsninger. Tværtimod skal opbevaringen laves for at passe til rummet.

Det er her RackBuddy træder ind i billedet.

Sammen med Remee har vi designet et garderobeskab til hans soveværelse. Det er nu tredje gang vi samarbejder og derfor kunne vi genbruge nogle af komponenterne fra en af de gamle løsninger og integrere dem i den nye. Remee beskriver RackBuddy som en leverandør af funktionelle, kreative og prisvenlige tilpassede løsninger til en overkommelig pris. Du kan se vores Walk-in Collection her.

Garderobeløsning i beige med kommoder i soveværelse

Robust, funktionel og super fleksibel specialtilpasset løsning.

Et nyt look

Vores tidligere samarbejder har resulteret i mørkere og mere maskulint designede løsninger. Denne gang ønskede han at skabe noget nyt og anderledes. Resultatet blev en mat beige version af en skræddersyet walk-in-løsning med forskellige sektioner til at passe til hele hans garderobe.

Beige farvede bøjler
Masser af bøjleplads

Hængeplads, kommoder, hylder - denne garderobe har det hele!

En løsning som bare fungere

Da vi arbejdede sammen med Remee, inviterede han os ind på sit WAO-kontor. Vi var nysgerrige efter at lære mere om navnet. Han fortalte os, at det er baseret på følelsen af et WAO-moment eller We Are One-moment. Et øjeblik, hvor det hele giver mening. Man indser, at alt er en del af noget større, og at alt er forbundet. Han fortsatte med at beskrive, at dette fænomen kan opstå, når man hører en ny sang, oplever en forestilling, eller i dette tilfælde: garderoben bliver sømløst en del af rummet. Man træder ind i rummet og siger bare wow - det er sådan, det er meningen, det skal være!

Afsløring af Remee Jackmans nye speciallavet Rackbuddy løsning

Remee Jackman med speciallavet garderobeløsning fra RackBuddy

WOW!

Stretch your space

Remee Jackson har et spørgsmål, som han mener gælder for de fleste ting: Hvordan kan vi udnytte potentialet bedst muligt? Hvordan kan vi få mest muligt ud af det liv, vi lever? Hvordan kan vi lave mere fantastisk musik? Hvordan kan vi komme med de bedste nye idéer? Hvordan kan vi skabe løsninger, der giver fuldstændig mening? Ved at tilpasse hans garderobe på en måde, som standardløsninger ikke kan, kunne vi udnytte Remees plads til sit maksimale potentiale.

Remee Jackson planlægger sin nye speciallavet garderobe

Planning and creating...

Speciallavet garderobe løsning i beige

Det endelige resultat!

Er du interesseret i at vide mere om hele processen, da vi skabte denne skræddersyede løsning sammen med Remee Jackman, og se resultatet i andre kameravinkler? Se videoen herunder.

Har du brug for hjælp til at ombygge eller designe dit walk-in? Book et online møde med os her, eller send en e-mail til info@rackbuddy.dk.