Se hvordan du bygger dit eget vin univers

Udforsk her

Går du og drømmer om en vinkælder? Eller mangler du blot det helt rigtige møbel til din vinopbevaring? Uanset hvilket behov du måtte have, er der ikke langt fra drømme til virkelighed. Her på siden kan du læse mere om vinopbevaring og de forskellige typer af vinopbevaring og få inspiration til designet og indretningen af din egen vinkælder.

Skal jeg vælge en vinholder, en vinhylde eller en væghængt vinreol?

Der findes et hav af forskellige typer vinopbevaring, og som oftest er det, der dukker op, når du søger på nettet, en masse vinreoler og vinhylder, som allerede er designet og defineret på forhånd. Der kan være alle mulige gode grunde til at vælge en løsning, som er designet på forhånd – men der er også noget sjovt ved at kunne slippe fantasien løs og selv designe sin egen vinholder. Spørgsmålet er bare, hvilken type vinopbevaring man skal vælge? Det vil vi forsøge at gøre dig lidt klogere på her. 

Vinholder til de få, gode flasker

En vinholder er den helt simple, enkle løsning til dig, der kun har brug for vinopbevaring til nogle enkelte gode flasker. En vinholder kan nemlig typisk ikke indeholde meget mere – til gengæld er der plads til en vinholder i de fleste køkkener, også selvom der er tale om mindre køkkener. En vinholder optager altså næsten ingen plads, men giver dig en enkelt og smart løsning til de gode flasker vin, der skal have en særlig plads i hjemmet.

Fordelene ved en væghængt vinreol

En væghængt vinreol kan både fungere som en simpel og enkel reol med en lang metalstang eller et horisontalt vandrør, hvor der kan hænge vine på hver side. Men en væghængt vinreol kan også være en større reol i mere klassisk forstand, hvor du virkelig får plads til nogle flasker. En væghængt vinreol kan altså både fungere ude i et køkken og indeholde et par flasker, alt imens en vinreol også kan fungere som det primære interiør i en stor vinkælder, hvor der skal være plads til rigtig mange flasker. 

Men hvad så med en vinhylde?

En vinhylde er den gode blanding mellem en vinholder og en vinreol. Her kan du nemlig både få en enkelt vinhylde eller vælge flere vinhylder til at pryde væggen med dine bedste flasker. 

Bland vinholdere og vinreoler, og få en unik løsning

Hvis du ønsker, at din vinopbevaring skiller sig lidt ud fra mængden, kan du nemt få en unik løsning, hvis du mikser og matcher flere forskellige typer af vinopbevaring. Du kan f.eks. indrette vinkælderen med våde væghængte vinreoler og vinholdere, så du får din helt egen custom løsning, som ingen andre har. 

Design din egen vinhylde eller væghængte vinreol

Hos RackBuddy er alt muligt, og derfor kan du hos os helt selv sammensætte, customize og designe din helt egen vinholder. Mulighederne er uendelige, og du kan både få en enkelt vinholder med plads til et par enkelte flasker eller en væghængt vinreol med plads til lidt mere. Er du ude i at skulle indrette en hel vinkælder, finder vi en løsning, der matcher dine behov. Book et gratis designmøde allerede i dag!