Inspiration

Nyheder - Tips & Tricks

Færdige projekter

Lookbook

Find inspiration om hvordan du bruger vores produkter i soveværelset, garderobeskabet, køkkenet, indgangen eller stuen i vores lookbook.

Se vores lookbook

Soveværelse

Mangler du inspiration til, hvordan du bruger vores RackBuddy produkter i dit soveværelse? Find ud af, hvordan du kan spare plads ved at bruge et tøjstativ i stedet for et voluminøst skab, find nogle af vores yndlings DIY-løsninger og få et indblik i, hvordan andre kunder har valgt at style vores produkter.

Se inspiration til soveværelset

Stue

Vores produkter passer ikke kun ind i soveværelser eller walk-in closets. Der er mange måder også at bruge dem i din stue. Du kan bruge et fritstående tøjstativ som en rumdeler, et væghængt stativ som planteholder, eller finde en unik måde at hænge dine lamper op på. Mulighederne er uendelige.

Inspiration til stuen

Køkken

Især i køkkenet er det vigtigt at have smart opbevaringsplads. Opbevar dine kogebøger og krydderier på vores hylder, eller brug et stativ til at hænge dit køkkenudstyr op på. Vores kunder har hidtil været meget kreative med brugen af vores produkter i deres køkken. Find inspiration her.

Inspiration til køkkenet

Entré

Der er generelt ikke så meget plads i en entré eller gang. Derfor er der altid brug for en smart opbevaringsløsning til jakker, tørklæder og sko. Tjek et par gode eksempler på, hvordan vores kunder har fået mest ud af rummet i deres entré.

Inspiration til entréen

Badeværelse

På badeværelset skal du have plads til håndklæder, skønhedsprodukter og meget mere. Brug nogle af vores træhylder eller kroge til en stilfuld opbevaring. Læs mere om, hvordan du bruger RackBuddy på dit badeværelse her.

Inspiration til badeværelset

Smarte indretningsløsninger

Vi går op i, at du finder det garderobestativ, som markerer din individuelle stil og dit behov, uanset om det er til hjemmet, tøjbutikken, shop-in-shop eller modemessen. Vores tøjstativer i vandrør har et spændende industrielt og råt udtryk samtidig med, at de er praktiske og kan bruges til flere formål. Du finder garderobestativer, knager og ophæng med hattehylde, træhylder, en stumtjener og stativer med ekstra god opbevaringsplads til skjorter og kjoler. Du har også muligheden til at designe dit eget stativ.

Mere om vores DIY løsning