Inspiration

Små rum med store muligheder

Måske skal du starte studie og flytter i ny lejlighed? Her har vi samlet vores 5 bedste tips til hvordan du bedst muligt udnytter pladsen i mindre lejligheder.

Opgrader børneværelset med et tøjstativ i et moderne design

Med de nye tøjstativer til børn kan du nu indrette børneværelset med smukke industrielle stativer i et tidsløst design. De kan justeres i højden, så det er noget i kan få glæde af i mange år. Modellerne er baseret på vores bestsellere Wild Bill Elliot, Clyde og Cassidy.

Hangin' with Butts & Buttons

Vi tilbragte en dag i Esbjerg hos Torben Sørensen, stifter af butikken butts and buttons. Hans unikke butikskoncept giver et indblik i kvalitetsbevidst design, eksklusivitet og skræddersyede løsninger.

Hangin' with Jeanette Ottesen

Vi havde fornøjelsen af, at tilbringe en dag med elite svømmer og OL finalist Jeanette Ottesen. Hun gav os et unikt indblik i hendes hverdag og et lille kig på hvordan hun formår at holde sit hjem organiseret og overskueligt i en travl hverdag.

Bliver du også hjemme denne sommer?

Nu hvor de fleste af os bliver i Danmark denne sommer, kan du her lade dig inspirere af, hvordan du bedst muligt bruger tiden hjemme. Start nogle små-projekter, bring noget farve ind i hjemmet og vigtigst af alt, kan du bruge tiden på endelig at få sorteret garderoben.

RackBuddy X GlassMate

Kender du vores lillebror GlassMate? I dette blogindlæg bliver du introduceret og inspireret til hvordan du kan skabe den helt gennemførte NewYorker stil til dit hjem.

Specielle ideer til en Påske overraskelse og tip til forårsrengøring i køkkenet og i dit skab

I dette blogindlæg får du ikke kun et par særlige ideer til en vellykket påskeoverraskelse, vi vil også dele med dig vores anbefalinger og tip til den kommende forårsrengøring både i køkkenet og i dit omklædningsrum!

Hvordan du kan bruge tiden i hjemmet

Med anbefalingerne fra de danske myndigheder og regeringen vedrørende den nuværende situation med Covid-19, er vi derfor nødsaget til at bruge mere tid hjemme end vi er vant til. Her får du nogle brugbare tips til hvordan du får tiden til at gå de næste par uger. 

Hangin' With Anuthida Ploypetch

Den smukke tidligere topmodel deltager, har skabt en unik karakter og identitet på de sociale medier, hvor hun er med til at inspirere tusinder af følgere med hendes kreative content. Fotografering, de små detaljer, livsstil og emner der rører sig i hverdagen – er blot nogle af de ting der fanger Anuthidas interesse og skaber værdi.

The New Moon Club

Vi har hjulpet The New Moon Club i Leipzig i Tyskland med en løsning til deres nyåbnede studie. De ønskede en løsning, som passede til deres rolige, lyse og kreative univers, så studiet afspejler deres stil og inspirerende miljø.

Gaveguide til julens mange gaver - Til enhver ønskeliste og budget

Juletiden nærmer sig, og vi har derfor sammensat de bedste julegaveidéer som passer til ethvert budget. Læs med og bliv inspireret her.

Black Friday - Søren & Emilie

I anledningen af Black Friday vil vi lade os inspirere af parret Søren & Emilie, som har fået sat en skræddersyet løsning op fra RackBuddy i deres stue. Parret ønskede en løsning der dækkede deres lange væg i stuen, og resultatet taler for sig selv.

Gode råd til at opbevare dit tøj på mindre plads

Det kan ofte være en udfordring at få plads til det hele når man bor i en mindre lejlighed eller på et værelse. Derfor har vi samlet fire bud på smarte og ikke mindst kreative indretningsløsninger.

RackBuddy er blevet nomineret til 'Byens bedste 2019'

Vi er glade og stolte over at være blevet nomineret til 'Byens bedste 2019' i Esbjerg kategorien 'inspiration til hjemmet'. I vores store butik i Esbjerg kan man finde inspiration til indretning med vores mange møbler og accessories fra nøje udvalgte brands fra hele verden.

Nynne's Dagbog

Blogger og influencer Nynne ønskede at lave en make-over på sit soveværelse, hvor vi hjalp hende med en skræddersyet løsning. Hendes nye walk-in har plads til kjoler, jakker og accessories og er med til at give rummet et mere stilfuldt og personligt touch.

Hangin' With Høeg+Møller

Vi bliver ofte inspirerede af vores kunder og partnere. I denne "hangin with" besøger vi det danske visuelle content bureau Høeg og Møller. De har et godt øje for detaljer og styling og har i den forbindelse hjulpet os med diverse produktskydninger.

KABE Copenhagen bliver til Detale Cph

KABE skifter navn til Detale Cph. Grundet stridigheder med en udenlandsk forhandler ved samme navn, er KABE skiftet over til Detale Cph, men beholder stadig samme produkt portefølje. Vi forhandler produkterne i vores butik i Esbjerg og på Frederiksberg.

Hangin' with Soeren Le Schmidt

Vi tilbragte en dag med designer og skrædder Søren le Schmidt i hans showroom i København. Søren havde brug for masser af plads til tøj og sko, derfor lavede vi en custom løsning hvor vi monterede hylder oppe under loftet for at udnyttet rummets fulde potentiale.

Hangin' with Lukas Hradecky

Hangin' with Lukas Hradecky. Den finske målmand ønskede at skabe rolige og organiserede rammer i sin nye bolig og valgte derfor en custom løsning til opbevaring af overtøj og sko i entréen.

RackBuddy Store Esbjerg - Kig forbi vores nye butik!

Vi har åbnet en ny 300kvm stor interiør butik i Esbjerg. Udover vores egne RackBuddy produkter kan du også finde interiør produkter fra GlassMate, Dutchbone, About vintage, Kabe, Bloomingville og mange flere.

Garderobe Makeover med Remee Jackman og Mathilde Gøhler

I samarbejde med den danske sangskriver og producer Remee Jackman og hans kæreste modellen Mathilde Gøhler, lavede vi en make-over på hele deres garderobe. En fuldendt walk-in løsning med plads til tøj, sko, tasker og accessories.

6 nemme trin til at rydde op, rydde ud og holde din garderobe organiseret i det nye år

En struktureret garderobe giver overblik og ro i sjælen. Derfor kan det være en god idé at tage fat i den helt store oprydning og starte på en frisk her inden det nye år begynder. Således har vi samlet 6 gode råd til hvordan du bedst kan organisere din garderobe. 

Hangin' With Ruben Bellman

I vores nyeste Hangin' with har vi været på besøg hos Ruben Bellman, en af de bedst klædte mænd i Danmark. Sammen skabte vi en garderobe løsning som bestod af vores capone stativ og vores RackBuddy pins. Det perfekte match til manden der har alt.

Hangin' With Brachér

Walk-in-closet