Indretning af lille entré – få inspiration her

Ejer du en rigtig københavnerlejlighed, eller har du bare en lille entré som er svær at indrette? Her vil vi give inspiration til den lille entré, så du får tips til, hvordan du selv kan indrette entréen derhjemme.

Det første, der møder dig og dine gæster

Entréen er det første rum i dit hjem, som du og dine gæster træder ind i. Derfor er det også vigtigt, at din entré har en rar og imødekommende atmosfære, som giver en følelse af velkomst og hjemlig hygge, så snart du eller dine gæster træder ind ad døren. Men mange entréer er ganske små, og måske du selv er ejer af en ganske lille entré? I så fald er der mange muligheder for at få indrettet den, så du bedst muligt udnytter pladsen og samtidig får skabt et fint og imødekommende rum.

Smal entré med tøjstativer og hylder

Skab plads, når du indretter din lille entré

Det allervigtigste i indretningen af din lille entré er at få skabt så meget opholdsplads som muligt. En meget lille entré som samtidig er overfyldt med tøj og sko, skabe og skuffer kan hurtigt føles en smule klaustrofobisk. Derfor bør du hæve garderoben i din lille entré, så den ikke er i vejen og fylder for meget gulvplads. Det kan derfor være en god ide at tænke lofthængte eller væghængte løsninger ind i indretningen af din lille entré.

Væghængt tøjstativ i entré

Indretning af lille entré med lofthængte løsninger

Hos RackBuddy er det vores vision at skabe løsninger, som giver plads. Og det gælder også for vores udvalg af lofthængte løsninger. Her kan du f.eks. finde bøjlestange, som hænger ned fra væggen og dermed frigiver en masse gulvplads. Indret din lille entré med et eller flere tøjstativer til loftet. Stativerne er enormt stabile og kan holde til alle dine sommer- og vinterjakker – på samme tid! Du kan både finde lofthængte løsninger i RackBuddy Original look, som f.eks. RackBuddy Joey, og i Frame look, som f.eks. Frame Joey. RackBuddy Original er de klassiske vandrør, som har et industrielt og råt udtryk, mens Frame er i firkantet metal og har et mere skandinavisk og minimalistisk udtryk.

Lofthængt tøjstativ i mørke vandrør

Inspiration til din lille entré – brug væghængte løsninger

Du kan også vælge at ophænge dine ting på væggen. Mange af vores væghængte løsninger indeholder f.eks. også hylder, så du kan pynte entréen lidt med planter eller billeder. Du kan også benytte hyldepladsen til dine accessories. Tag f.eks. et kig på Frame Marlow som er en bøjlestang kombineret med en træhylde, eller på RackBuddy Jolene, som er en bøjlestang i vandrør, der giver entréen lidt rå kant. Du kan også mikse og matche mellem flere af de væghængte stativer og på den måde få sat dit helt eget præg på indretningen af din lille entré.

Væghængt tøjstativ med hæng og hylde

Mulighederne er uendelige 

Selvom det umiddelbart kan virke svært at skulle stå for indretningen af en lille entré, så håber vi, at du har kunne finde inspiration her på siden. Husk, at hos RackBuddy er alt muligt, og har du f.eks. tænkt på en helt særlig løsning med nogle specifikke mål, som bare ville passe perfekt til din lille entré, står vi klar til at hjælpe dig! Du kan nemlig sagtens lave din egen customløsning, så du får udnyttet hver en lille centimeter af entréen, alt imens designet er ét, du helt selv har været med til at kreere. Book et gratis designmøde allerede i dag, og lad os hjælpe dig med at få gjort dine drømme til virkelighed, så indretningen af din lille entré bliver til en leg.

Custom sko- og tøjstativ til lille entré