Din entré er det første du og dine gæster træder ind i og derfor vil man gerne skabe plads og en hyggelig atmosfære.   

Pladsoptimering er omdrejningspunktet i mange hjem og især entréen er et rum hvor praktiske og solide løsninger er essentielt. Oftest er dette et lille rum og kan være en af de sværeste steder at indrette. Derfor handler det om at tænke skævt, kreativt og pladsbesparende når man indretter entréen, dette behøver nemlig ikke blot at være et kedeligt gennemgangsrum.    

Jakker, halstørklæder og tasker kommer hurtigt til at fylde og flyde, derfor kan det være en god idé at tænke i lofthængte løsninger for at skabe mere gulvplads og indrette sig med hylder til opbevaring. Hos RackBuddy har vi produkter i solide vandrør og træ, der vil være med til at udnytte pladsen og hjælpe dig med at holde orden i din entré samtidig med, at din indretning får et industrielt og tidsløst udtryk. På den måde kan man skabe en entré løsning som lever op til sit fulde potentiale.

Vores hylder er perfekte til indretning af entréen. Placer evt. opbevaringskasser eller kurve på hylden til tørklæder og handsker eller brug pladsen som dekoration til billeder og planter som er med til at give en varm velkomst lige når man træder ind i hjemmet. Vores Marlow hylde er udstyret med en bøjlestang under hylden så du både har plads til opbevaring på hylden foroven og kan hænge jakker og tørklæder på røret for neden, den perfekte garderobe løsning til de mindre kvadratmeter. Vores Joey til loft er endnu en klassiker til entréen hvor man gerne vil spare lidt gulvplads. Røret kan tilpasses præcis efter dine ønsker og kan sagtens holde til selv de tungeste vinterjakker i garderoben. Se her hvordan vores kunder har været kreative med deres RackBuddy løsninger i entréen.