Din entré er det første, du og dine gæster træder ind i, og derfor er det vigtigt, at entréen er indrettet optimalt, så der både er god plads og en hyggelig og imødekommende atmosfære. Her på siden finder du inspiration til din entréindretning samt til opbevaring i din entré, så du kan skabe smarte løsninger, der giver mening både for rummet og for dig. 

Hvorfor er entréopbevaring så vigtigt?

Pladsoptimering er omdrejningspunktet i mange hjem, og især entréen er et rum, hvor praktiske og solide løsninger er essentielle. Oftest er entréen et lille rum og kan være et af de sværeste steder at indrette. Det handler derfor om at tænke skævt, kreativt og pladsbesparende, når du skal indrette entréen. Dette behøver nemlig ikke blot at være et kedeligt gennemgangsrum.    

Inspiration til din entréindretning

Står du overfor at skulle indrette din helt nye entré, eller synes du bare, din nuværende entré trænger til noget nyt liv? Her vil vi give dig inspiration til din entréindretning, så du kan få nogle ideer til, hvordan du kan gøre din entré hyggelig og rar at opholde sig i, alt imens der er plads til både sko, overtøj og tasker. Husk, at du nemt kan sammensætte flere produkter, så du får nogle helt ideelle entré løsninger.

Tænk loftopbevaring ind i din entréindretning

Jakker, halstørklæder og tasker kommer hurtigt til at fylde og flyde, og derfor kan det være en god idé at tænke i lofthængte løsninger for at skabe mere gulvplads. Hos RackBuddy har vi produkter både i Original og Frame look, som består af løsninger, der både udnytter pladsen og hjælper dig med at holde orden i din entré. Samtidig giver vores løsninger din entréindretning et tidløst og stilrent udtryk, og du kan på den måde skabe en entré løsning, som lever op til sit fulde potentiale. Vores Joey til loft er f.eks. en klassiker til entréen, hvor der gerne skal spares lidt på gulvpladsen. Røret kan tilpasses præcis efter dine ønsker og kan sagtens holde til selv de tungeste vinterjakker i garderoben. Du kan også finde Joey i Frame look, hvis du er til et mere minimalistisk design. 

Brug hylder til opbevaring i entréen

For at udnytte pladsen i entréen bedst muligt, kan du indrette den med hylder til opbevaring. Placer f.eks. opbevaringskasser eller kurve på hylden til tørklæder og handsker, eller brug pladsen som dekoration til billeder og planter. Det vil skabe en hyggelig atmosfære og være med til at give en varm velkomst, lige når du eller dine gæster træder ind i hjemmet. Vores Marlow hylde er udstyret med en bøjlestang under hylden, så du både har plads til opbevaring på hylden foroven og kan hænge jakker og tørklæder på røret forneden – den perfekte entré løsning til de mindre kvadratmeter.  

Du kan også bruge væghængte hylder til opbevaring af dine sko, tasker eller andre accessories. På den måde kommer de op at hænge på væggen i stedet for at tage plads på gulvet. 

Har du en større entré med masser af plads?

Måske du lige nu sidder og tænker “jamen, jeg har altså masser af plads i min entré – har I ikke en entré løsning, som giver plads til hele min families tøj og sko?” Og jo! Det har vi. Vi har bl.a. et stort udvalg af garderobeløsninger, som giver plads til alt jeres tøj ude i entréen. Du kan også gå på opdagelse i vores mange flotte løsninger fra både RackBuddy Original Collection og Frame Collection, hvor du finder en masse løsninger til brug i din entréindretning. Original er de klassiske jernrør i rå stil, mens Frame kommer i firkantet metal og har et mere minimalistisk og skandinavisk look. Der er altså noget for enhver smag. Du kan også tage et kig på vores skoreoler, som har plads til hele familiens (og alle gæsternes) sko. 

Skab den ideelle entréindretning med en customløsning

Har du nogle helt særlige entré ideer, som du bare afprøve? Eller ønsker du bare en løsning, som du helt selv har designet? Book et gratis designmøde, så taler vi sammen om, hvordan du kan skabe den ideelle entréindretning med en customløsning. Hos RackBuddy er alt muligt, og det er kun fantasien der sætter grænser!

Se her hvordan vores kunder har været kreative med deres RackBuddy løsninger i entréen.