Nyhed til vinentusiaster!

Smart vinopbevaring med uanede muligheder.

Går du og drømmer om en vinkælder? Eller mangler du blot det helt rigtige møbel til din vinopbevaring? Uanset hvilket behov du måtte have, er der ikke langt fra drømme til virkelighed. Her på siden kan du læse mere om vinopbevaring og de forskellige typer af vinopbevaring og få inspiration til designet og indretningen af din egen vinkælder.

Byg dit eget vin-univers

Opdeler til vinflasker

En simpel og grafisk løsning, der sørger for at du let og sikkert kan opbevarer dine flasker.

Se mere

Egetræshylde

Vores hylder er lavet i FSC certificeret træ af bedste kvalitet.

Se mere

Displayskinne til vin

Skal du lave display hylder er denne hyldekant et simpelt greb til sikker opbevaring.

Se mere

Så nemt er det

Vi har gjort det nemt at opbevare og udstille din vinsamling på en både sikker og stilren måde. Ved hjælp af vores vinkelbare hyldebeslag, Wine Divider og Shelf Edge Guard, kan du hurtigt transformere dit eksisterende Rackbuddy-system til et lækkert vin-univers.

 • Sikker opbevaring

  Wine Divideren sørger for, at dine flasker ikke ruller, når du stabler dem.

 • Stilren display løsning

  Hyldefronten sikrer sikker opbevaring af din vin på display hylderne.

 • Nem montering

  Både Wine Divider og Shelf Edge Guard monteres nemt og enkelt på dit eksisterende system.

Skal jeg vælge en vinhylde eller en væghængt vinreol?

Der findes et hav af forskellige typer vinopbevaring, og som oftest er det, der dukker op, når du søger på nettet, en masse vinreoler og vinhylder, som allerede er designet og defineret på forhånd. Der kan være alle mulige gode grunde til at vælge en løsning, som er designet på forhånd – men der er også noget sjovt ved at kunne slippe fantasien løs og selv designe sin egen vinholder. Spørgsmålet er bare, hvilken type vinopbevaring man skal vælge? Det vil vi forsøge at gøre dig lidt klogere på her.

Fordelene ved en væghængt vinreol

En væghængt vinreol kan både fungere som en simpel og enkel reol med en lang metalstang eller et horisontalt vandrør, hvor der kan hænge vine på hver side. Men en væghængt vinreol kan også være en større reol i mere klassisk forstand, hvor du virkelig får plads til nogle flasker. En væghængt vinreol kan altså både fungere ude i et køkken og indeholde et par flasker, alt imens en vinreol også kan fungere som det primære interiør i en stor vinkælder, hvor der skal være plads til rigtig mange flasker.

Men hvad så med en vinhylde?

En vinhylde er den gode blanding mellem en vinholder og en vinreol. Her kan du nemlig både få en enkelt vinhylde eller vælge flere vinhylder til at pryde væggen med dine bedste flasker.

Uanset dit behov, er der en løsning til dig. Og findes den ikke allerede, så laver vi den til dig! Vi sidder klar ved telefonen, hvis du er på udkig efter en skræddersyet løsning.

Kontakt os
 • Høj kvalitet

  Ægte jernrør

 • Justerbar opbevaring

  Kan tilpasses din mængde af vin

 • Høj troværdighed

  Mere end 100.000 tilfredse kunder

 • Nemt at samle

  Videoguides til rådighed

Bland vinholdere og vinreoler, og få en unik løsning

Har du en helt særlig idé, som du bare må afprøve? Eller har du nogle specifikke behov til dit metal tøjstativ, eller din væghængte løsning f.eks. ift. størrelse og design? Hos RackBuddy er alt muligt! Du kan nemt sammensætte forskellige produkter og skabe din helt egen personlige løsning. Book et gratis designmøde, så tager vi en samtale om, hvordan vi skaber det bedste metal tøjstativ eller den bedste opbevaringsløsning til dig!

Design din egen vinhylde eller væghængte vinreol

Hos RackBuddy er alt muligt, og derfor kan du hos os helt selv sammensætte, customize og designe din helt egen vinholder. Mulighederne er uendelige, og du kan både få en enkelt vinholder med plads til et par enkelte flasker eller en væghængt vinreol med plads til lidt mere.

Brug for en speciallavet løsning?

Er du ude i at skulle indrette en hel vinkælder, finder vi en løsning, der matcher dine behov. Book et gratis designmøde allerede i dag!


Book et online møde