Lej et tøjstativ

Skal du deltage i et loppemarked, messe, fest eller et andet event, hvor du har brug for holdbare og pålidelige tøjstativer, så er du kommet til det rette sted!

Vi udlejer vores RackBuddy Bonnie tøjstativ. Tøjstativet måler 150cm i højden x 120cm i bredden og kan lejes på dags basis

Leje priser

1 uge 250,- pr stk

1 måned 449,- pr stk

Kan sendes med fragtmand eller afhentes på vores lager i Esbjerg - Send os en forespørgsel på info@rackbuddy.dk

(200,- depositum pr stativ)

Skal du deltage i et loppemarked, messe, fest eller et andet event, hvor du har brug for holdbare og pålidelige tøjstativer, så er du kommet til det rette sted! Vi tilbyder udlejning af tøjstativer, der er lavet af stærke og holdbare vandrør. Disse tøjstativer er perfekte til alle typer arrangementer, hvor der er behov for at hænge tøj op.

Styrke og Holdbarhed
Vores tøjstativer er designet til at kunne modstå hård brug. De er lavet af vandrør, hvilket giver dem ekstra styrke og holdbarhed. Du kan være sikker på, at vores tøjstativer vil kunne holde til at blive brugt igen og igen, uden at miste deres stabilitet og funktionalitet.

Fleksibilitet og Praktisk Design
Vores tøjstativer er lavet så de samles med gevind, hvilket gør det nemt for dig at samle og sætte dem op på stedet hvor du skal bruge dem, de er derfor også skille ad når du er færdig med at bruge dem og fylder ikke mere når de skal transporteres

Perfekte til Enhver Anledning
Uanset om du skal deltage i et loppemarked, messe, fest eller et andet event, så er vores tøjstativer den perfekte løsning. De vil give dig mulighed for at præsentere dit tøj på en attraktiv og professionel måde.

Vi har tøjstativer til både ude- og indendørs brug.