Tre forskellige slags Frame

Frame Gulvstående

Det klassiske, og for evigt relevante tøjstativ i en moderne fortolkning.

Se mere

Frame Væghængt

En kollektion af vægmonterede hylder og bøjlestænger til ethvert behov.

Se mere

Frame Walk-in

Vores modulopbyggede løsninger giver dig komplet frihed, uanset rum og pladsbehov.

Se mere
Video with Thumbnail and Play Button

Frame Walk-in

Frame Walk-in er vores modulopbyggede løsning, der kan skræddersyes 100% efter dine behov:

• Hylderne kan frit rykkes rundt
• Du kan nemt skifte fra hylde til hæng og tilbage igen
• Du kan bygge til, med ekstra moduler hvis dit behov ændrer sig
Se og byg dit eget Frame Walk-in herunder.


Byg selv

Frame Væghængt

Vores mindste Frame løsning har masser af gennemslagskraft. Fra hylder, til bøjlestænger og alt derimellem er Frame Væghængt serien nok lille af statur, men kæmpestor i anvendelsesmuligheder!

• 3 forskellige hyldedesigns
• Fås med og uden bøjlestang
• 2 størrelser vægmonterede tøjstativer
Klik herunder og se alle mulighederne


Se alt

Frame Gulvstående

Tanken bag Frame designet, startede med et ønske om at ramme sit yndlingstøj ind, i en smuk, enkel men stadig karakteristisk ramme. Ud af den tanke voksede vores Frame Gulvstående tøjstativer.

I dag rummer kollektionen to forskellige størrelser, to forskellige farver, og både med og uden bundplade for et fuldendt look.

Find din favorit via linket herunder


Find nu

Minimalistisk design i funktionel kulisse

Mød RackBuddy Frame Collection!

Alle unødvendige elementer er skåret fra, og tilbage står et geometrisk og moderne design i metal, hvor funktionaliteten er i centrum. Frame Collection er en serie af flotte metal tøjstativer, hylder og væghængte løsninger, som følger princippet om simplicitet og minimalisme.

Hos RackBuddy skaber vi metal tøjstativer og andre løsninger, som giver plads, så du får mulighed for at skabe de bedste omgivelser for dig selv og resten af familien derhjemme.

Shop nu

Uanset dit behov, er der en Frame løsning til dig. Klik herunder og se alle mulighederne og find det der passer netop dig.

Udforsk alt

Design din egen løsning

Har du en helt særlig idé, som du bare må afprøve? Eller har du nogle specifikke behov til dit metal tøjstativ, eller din væghængte løsning f.eks. ift. størrelse ogdesign? Hos RackBuddy er alt muligt! Du kan nemt sammensætte forskellige produkter og skabe din helt egen personlige løsning. Book et gratis designmøde, så tager vi en samtale om, hvordan vi skaber det bedste metal tøjstativ eller den
bedste opbevaringsløsning til dig!


Book her

Slanke men stabile tøjstativer

Idéen med Frame Collection er at have din væghængte løsning eller dit metal tøjstativ stående fremme, hvor tøjet får lov til at hænge som i en ramme, der udstiller din personlige stil. Frame Collection bruger firkantede former som hovedelement i metal tøjstativernes design: Først i basen, der danner det stabile fundament, dernæst i den horisontale opbygning, som også danner en bøjlestang i toppen. Skruer og bolte er fremhævet og fungerer som elegante detaljer til det minimalistiske metal design. På trods af det slanke udseende er alle metal tøjstativer fra Frame Collection meget stabile, uanset hvor meget tøj, du hænger på dem.


Shop nu

100% genbrugsjern

RackBuddy er det bæredygtige og langtidsholdbare valg. Vores løsninger, herunder vores metal tøjstativer, er lavet af kvalitetsmaterialer, som holder længe og til rigtig meget. Alt metal er produceret af 100% genbrugsjern, og
fordi materialet er så holdbart, kan det holde til mange kilo, hvilket sikrer dig et virkelig stabilt tøjstativ. Til vores minimalistiske Frame hylder er der brugt egetræ, som er fældet på bæredygtig og ansvarlig vis fra europæisk certificerede skovbrug. Du træffer altså et bæredygtigt og langtidsholdbart valg, når du vælger løsningerne fra RackBuddy.


Shop nu

Find den Frame der passer til dig

Frame Gulvstående

Det klassiske, og for evigt relevante tøjstativ i en moderne fortolkning.

Se mere

Frame Væghængt

En kollektion af vægmonterede hylder og bøjlestænger til ethvert behov.

Se mere

Frame Walk-in

Vores modulopbyggede løsninger giver dig komplet frihed, uanset rum og pladsbehov.

Se mere