Brug din badeværelses plads på den smarteste måde!

Brug din badeværelse plads på den smarteste måde! 

Er dit badeværelse også lille, og føler du dine muligheder for indretning er begrænset? I København er vi vant til små badeværelser, derfor er vi er nødt til at være kreative. Hvorfor ikke bruge væggene og spare gulvplads? Hos RackBuddy tilbyder vi bøjlestænger og hylder af vandrør og træ af høj kvalitet, som du nemt kan installere på dit badeværelse. Hvor ellers ville du placere vores vandrør? Præcis - de skal ikke altid bruges til din garderobe. Bare hæng dem i dit badeværelse hvor de, selvfølgelig, føler sig hjemme! 

Men nu tænker du: "Mit badeværelse er faktisk lille. Jeg har kun en 30 cm bred mur, men alle RackBuddys er bredere end det!". Det gode er, at vores stativer og kroge i sølv og sort kan tilpasses til individuelle ønsker. Du skal bare sende os en mail via info@rackbuddy.dk og fortæl os, hvilken størrelse du har brug for! Så - hvad med de små hjørner og pladsen bag din dør? Hvis du endnu ikke udnytter dem og har brug for at få inspiration til hvordan du gør det, så har vi nogle gode tips fremad.

TIP 1: Plads til håndklæder og tilbehør 

Har du allerede overvejet John? Vores dejlige hylde RackBuddy John er perfekt til opbevaring af håndklæder eller til at dekorere dit badeværelse med nogle planter og blomster. At placere en John efter den anden er den ideelle løsning til små hjørner og vægge. Vi kan endda tilpasse dybden af John, så den ender med væggen af et hjørne. Life hack: Hvis du har plads mellem to vægge, anbefaler vi også at bruge Logan Silver, som vi fuldt ud tilpasser til den individuelle bredde af din væg. 

RackBuddy John hylde i sort fyr med ophæng i sort vandrørRackBuddy Logan tøjstativ mellem to vægge

Klik her for at bestille din John eller Logan Silver!  

 

 

TIP 2: SMÅ GADGETS, DER GØR EN STOR FORSKEL 

Vores galvaniserede vandrør er ekstra holdbare på badeværelset og andre fugtige værelser. Galvaniseringsprocessen gør dem mindre tilbøjelige til at ruste, og er perfekt til et badeværelse! Hvis du stadig har brug for plads til dine håndklæder eller tøj, har vi fået dig afdækket med vores RackBuddy Claw Silver! Og hvis du får en Claw i større størrelse, så glem ikke at få dine kroge i mange farver. 

RackBuddy Claw krog i sølv vandrørRackBuddy s-kroge i 5 forskellige farver
 
Bestil en Claw eller kroge her!
 
 

TIP 3: GÅ NATURLIGT OG INKLUDER TRÆ! 

Hvis du foretrækker jordlige, mere neutrale toner i din badeværelse eller du ønsker at blande industriel stil med det neutrale, så kig ikke længere! Vores elegante RackBuddy Sif fra Nordic Kollektion er den perfekte kombination af lys egetræ og sølv vandrør. Brug det som i billedet og hæng håndklæder på det, før du ifører dig  din ynglings-kjole!

 
RackBuddy Sif Nordic Collection tøjstativ i sølv vandrør og træ
 
Klik her for at købe din RackBuddy Sif.

 

TIP 4: MAIL OS FOR INDIVIDUELLE STØRRELSER! 

Glem ikke at fortælle os, om der er noget vi kan gøre for dig for at hjælpe dig med din drømme-badeværelse. De fleste af vores RackBuddies kan tilpasses. Bare skriv til os via info@rackbuddy.dk! Vi vil altid gerne hjælpe.