Hvilken RackBuddy fra vores Nordic Collection passer bedst til dit hjem?

Få inspiration fra vores RackBuddy Nordic Collection og se, hvordan bloggere har stylet deres favoritter!

Det er nu et par måneder siden lanceringen af vores nye Nordic Collektion, og vi er vi ivrige efter at se, hvordan du styler dit nye RackBuddy! Under hashtagget #myrackbuddy på Instagram kan du få inspiration fra vores mange andre kunder og se hvordan de har brugt deres nye RackBuddy fra Nordic Collection, der består af seks designs udført i eg og vandrør. 

Vi elsker ikke kun den feedback vi får fra dig, når du deler dine RackBuddies på Instagram og bruger hashtagget #myrackbuddy - vi er også begejstrede over, hvor populær Nordic Collection har været! Efter bare 1 uge var samtlige stativer udsolgt. RackBuddy Nordic Collection overskred således vores vildeste fantasi og forudsigelser. Men bare rolig, Nordic Collection er tilbage på lager og klar til salg.

VI elsker at blive inspireret af de forskellige stilarter og den personlighed, du giver til din RackBuddy. Vi får også stor inspiration fra dig, så her er nogle af vores yndlingsdesigns og displays af Nordic Collection!

LYS OG REN INTERIØR MED RACKBUDDY ODIN &  @krawzova

RackBuddy Odin - tøjstativ i nordisk design

Elsker du kombinationen af hvide vægge og lys træ? Så er vores RackBuddy Odin den perfekte tøjstativ til dit hjem! Med sine træplanker af høj kvalitet i dansk egetræ og sin bøjlestang i sorte vandrør giver det et særlig karakter til dit værelse. @krawzova har allerede tilføjet Odin til sit vidunderlige hjem, som du kan se nedenfor. Hun har høje hvide vægge og hvide møbler, så Odin er iøjenfaldende i sit værelse. Odin går meget godt med andre elementer af egetræ, som din sengramme eller en dejlig bænk. Også nogle blomster - især solsikker holder sommeren lidt længere i din lejlighed, før høsten endelig rammer!

Kan du ikke vente med at få din Odin? Klik her for at købe.

 

lys interiør med RackBuddy tøjstativ i jern og eg

Pictures: @krawzova & Pinterest

 

MINIMALISTISK BOHO CHIC MED RACKBUDDY LOKE & @dutchlivings

RackBuddy Loke - stabilt tøjstativ i egetræ og vandrør

Bare rolig - hvis du kan lide en endnu stærkere kontrast til hvide vægge og rent interiør, har vi den perfekte inspiration for dig fra @dutchlivings. Tilføjelse af et tæppe og store tropiske planter til din RackBuddy Loke skaber en minimal, men boho chic interiør stil. RackBuddy Loke med sine sorte vandrør og mørkt træ er meget mystisk og tydeligvis en øjenlås i din gang eller soveværelse! Hvis du elsker at blande forskellige typer træ, så skal du også overveje Loke. Da træet er næsten sort, kan det kombineres med næsten alle andre træmøbler!

Er du allerede overbevist om, at Loke er den rigtige? Så køb det her!

 

 

Boho Chic bolig interiør med RackBuddy Loke
Pictures: @dutchlivings & Pinterest

 

URBAN JUNGLE MED RACKBUDDY SIF & @nelplant

RackBuddy Sif - tøjstativ i naturlig eg og vandrør

Hvis du elsker dine planter, så hæng dem på vores Nordic Collection! Vi elsker især kombinationen af let træ, lette sølv vandrør og grøn. Hos @nelplant kan vi se, at RackBuddy Sif er den rigtige kamp for alle, der ønsker at skabe en "urban jungle" og integrere planter i deres interiør. Styling med nogle få frakker giver en meget ren og let udtryk til rummet og er meget minimalistisk - 100% skandinavisk stil!

Leder du efter det perfekte tøjstativ til at hænge dine planter? Så er Sif dit svar - klik her for at købe.

 

urban jungle med tøjstativ fra RackBuddy
Pictures: @nelplant & Pinterest
 

Vi vil gerne se, hvordan du styler din RackBuddy! Vis os på Instagram og tag dit billede med #myrackbuddy, da vi altid er glade for at blive inspireret af vores kunder. Du vil også have mulighed for at vinde pengene for din RackBuddy tilbage, da vi hver måned vælger en vinder blandt alle deltagere.

 

Følg os på Instagram via @rackbuddy.