Mød RackBuddy Frame Collection!

FRAME COLLECTION - en kollektion, 6 forskellige looks

Da det hele begyndte i 2013, har alle vores tøjstativer altid haft nogle elementer af industrielle vandrør. Vi er stolte af at præsentere vores første kollektion, der er lidt anderledes: Frame Collection!

Alle unødvendige elementer er skåret fra i tøjstativerne, og tilbage står et geometrisk og moderne design, hvor funktionaliteten er i centrum. Tøjstativerne er lavet til at skabe den perfekte ramme til din tøj, så du kan udtrykke din egen personlige stil. 

Kollektionen tilbyder seks forskellige modeller. Alle skal kunne finde præcis, hvad de leder efter. Få et overblik over modellerne her og se, hvordan du kan kombinere dem med dit interiør. 
 

RackBuddy Mary

RackBuddy Mary - tøjstativ i et hvid marmor-look

Dette tøjstativ er perfekt i et lyst rum og er en god kombination med trendy pasteltoner. Tøjstativets ramme er lavet af jern, der er belagt hvid pulverlak. Hylden i bunden er lavet af MDF med et høj kvalitet laminat i hvid marmor look. Brug hylden til dekoration, sko, kasser og mere. 

Billeder nedenfor: PinterestPasteltoner i soveværelset

 

RackBuddy Vincent

RackBuddy Vincent - industrielt tøjstativ i et minimalistisk design

 er en af modellerne fra Frame Collection, der holder mest på vores industrielle indflydelse med et ubehandlet jernramme og hylde i jernnet. Hvis du er vild med den rå, industrielle stil, men søger noget lidt mere simpelt end vores kollektioner i vandrør, så er dette helt sikkert tøjstativet til dig!

Billeder nedenfor: PinterestIndustrielt interiør - grå - rå jern

 

RackBuddy Leonardo

RackBuddy Leonardo - sort minimalistisk tøjstativ med hylde i marmor-look

 RackBuddy Leonardo er definitionen af elegant enkelthed. Den dybe sorte farve på rammen i kombination med den sorte hylde i mormor-look, giver dette tøjstativ et meget moderne udseende. Det er det perfekte stativ til dig, der elsker minimalistisk interiør, men det virker også perfekt med et retro look i kombination med træ, accessories i farver og grønne planter. 

Billeder nedenfor: Pinterest
soveværelser i et moderne skandinavisk design

RackBuddy Frida

RackBuddy Frida - sort og hvidt tøjstativ i et minimalistisk design

RackBuddy Frida er et moderne tøjstativ i et geometrisk design. Den hvide jernramme samt hylden i et sort marmor-look passer perfekt sammen med en lys nordisk stil. Hvis du kan lide rene linjer og minimalistisk stil, bør du måske overveje at investere i RackBuddy Frida. 

Billeder nedenfor: Pinterestsort og hvid skandinavisk stil soveværelse inspiration

RackBuddy Pablo

RackBuddy Pablo - tøjstativ i et industrielt design med en hylde i beton-look

RackBuddy Pablo går tilbage til vores industrielle rødder.  Rammen fremstillet af jern er ubehandlet og tilbage i sin naturlige farve. Den nederste hylde er lavet af en særlig blanding mellem træ og beton for at skabe en rå, industriel overflade. Kombiner dette tøjstativ med interiør domineret af et naturligt farveskema som beige og grå. Materiale som træ og planter giver en god og varm kontrast til tøjstativets industrielle grå. 

Billeder nedenfor: Pinterest
Scandinavian Interior inspiration - naturlige toner

RackBuddy Claude

RackBuddy Claude - klædestativ i et minimalistisk sort og hvidt design

 RackBuddy Claude's geometriske ramme i sort, samt marmor-look hylde, giver tøjstativet en elegant og minimalistisk stil. Kombiner Claude lige præcis som du vil. Vi elsker blandingen mellem sort og hvid med naturlige materialer som træ. 

Billeder nedenfor: Pinterest 45/5000 inspiration til RackBuddy Claude tøjstativ

Last but not least...

... denne kollektion af tøjstativer skal understøtte din egen stil. Det er op til dig at give modeller deres personlighed.

Vi ville være glade for at se, hvordan du stiler dit tøjstativ! Husk at "tag" os på Instagram og bruge Hashtag #myrackbuddy for at vinde dine penge tibage! 

Tøv ikke med at sende en e-mail, hvis du har spørgsmål: info@rackbuddy.dk