#MyRackBuddy kampagne - Vind dine penge tilbage


#MYRACKBUDDY KAMPAGNE 
- Vi vil inspireres af dig!


Design. Build. Make it yours.


Vi designer kvalitetstøjstativer lavet af vandrør, men det er dig, der giver vores produkter personlighed. Derfor er det altid spændende at se, hvordan vores tøjstativer bliver en del af et hjem.

Der findes et hav af kreative måder at anvende og dekorere vores RackBuddies på og gang på gang bliver vi inspireret af jeres billeder. 


@jessicavonlindau


Vi sætter stor pris på jeres positive feedback og er begejstrede for de mange billeder, som I har delt med os! Som tak for jeres tillid til os og vores produkter, vil der:


HVER MÅNED UDTRÆKKES 1 VINDER, SOM FÅR PENGENE RETUR FOR SIN RACKBUDDY!


For at deltage i konkurrencen:

1. Del et billede af din RackBuddy på Instagram

2. Tag vores Instagramprofil på billedet (@rackbuddy)

3. Brug hashtag #MyRackBuddyOBS: Vi kan kun se dit billede, når dine personlige indstillinger er på offentlig profil!


Vinderen vil blive annonceret på vores Instagram den første mandag hver måned. Samme dag vil vi kontakte vinderen via direct message på instagram. Den første #MyRackBuddy vinder vil blive fundet d. 1. maj.


Vi ser frem til jeres inspirerende bidrag og ønsker alle deltagere held og lykke!


@charliecarlsson


Konkurrencebetingelser:
 • For at deltage i konkurrencen kræver det, at du har købt dit tøjstativ på vores webshop eller i showroomet på Frederiksberg. 
 •   Vindere af konkurrencen får pengene retur for det dyreste tøjstativ, som han/hun har købt hos os. Vindere vil derfor blive bedt om at oplyse det navn, som er registreret ved købet.
 •  Når du bruger hashtagget #MyRackBuddy giver du os samtidig ret til at bruge dit billede på vores sociale medier, hjemmeside og i forbindelse med markedsføring. Vi vil i disse tilfælde hverken linke til din profil eller identificere dit Instagramnavn.
 

 


@thewaveshavecome


  Læs mere
  om RackBuddy og hvem vi er.
   
  Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at sende en mail til info@rackbuddy.dk.