RackBuddy Silver Collection in action!

RackBuddy Silver Collection lyser op

Efter lanceringen af vores RackBuddy Silver Collection i begyndelsen af 2018 har vi modtaget så meget positiv feedback på vores populære RackBuddy garderobestativer fremstillet i sølv vandrør.

Mange af vores kunder kunne ikke visualisere, hvordan garderobestængerne i de kolde sølv vandrør kunne placeres i et varmt stemningsfyldt rum. Derfor er vi glade for, at nogle af vores kunder har delt deres RackBuddy med os, så vi kan dele de brugbare interiørløsninger med dig.

Først vil vi gerne introducere dig til @charliecarlsson’s RackBuddy Bonnie Silver. Kombinationen af lyst træ, den lyse træskænk og de sølv vandrør er det perfekte match. Og vi elsker Charlottes print af Tracie Andrews (www.tracieandrews.com)!

RackBuddy Silver Collection - RackBuddy Bonnie Silver

Du kan finde vores industrielle og robuste RackBuddy Bonnie Silver, som er lavet af sølv vandrør i forskellige størrelser her.

  

Vi er også vilde med @viv.may’s mørkegrønne væg i kombination med de lyse sølvrør. Her lyser de sølv vandrør i RackBuddy Wild Bill Elliot Silver endnu klarer, når de kombineres med et mørkt univers. Hvis du har fået lyst til selv at male dine vægge mørke, så har vi den perfekte maling, som giver et råt betonudtryk: Detale CPH.

RackBuddy Wild Bill Elliot Silver - Kleiderständer aus silbernen Wasserrohren, perfekt für das Ankleidezimmertest

Har du også fået lyst til at bestille RackBuddy Wild Bill Elliot Silver? Find den lige her.

  

Hvis du vil have din helt egen skræddersyede RackBuddy, så kontakt os på info@rackbuddy.dk. Sammen kan vi realisere dine garderobedrømme.