DIY stativ fra RackBuddy - Fra første idé til garderobestativ

RackBuddy: Design. Build. Make it Yours. - men hvordan fungerer designprocessen egentlig?

Har du nogensinde undret dig over, hvordan designprocessen i en skræddersyet DIY-løsning hos RackBuddy fungerer? Med udgangspunkt i en kundecase, som en af vores ejere Lasse stod for, viser vi her processen - fra første idé og skitse til funktionelt resultat! Vi mener det, når vi siger, at vi behandler hver henvendelse personligt og individuelt. Ores mission er nemlig at skabe en RackBuddy-løsning, der passer præcis efter dine ønsker. Vi hjælper dig gennem hele processen - uanset om det handler om design og stabilitet, så bringer vi dine garderobedrømme til virkelighed.

Trin 1: Første idé

Typisk modtager vi første henvendelse på email (info@rackbuddy.dk). Her præsenterede vores kunde et billede af sit værelse for at vise os hvor, garderobestativet skal stå. Sammen med billedet sendte kunden en oversigt med mål af værelset, for at give os en forståelse af rummet. Kunden beskriver hans første idé:

”Min idé er, at vi sammen kan designe en løsning, der skal stå, hvor garderobeskabet står nu. Jeg er åben for jeres input, men jeg tror, det er det bedste sted at placere garderobestativet. Jeg har også behov for plads til mine sko - enten på gulvet eller i kasser for oven. Jeg vil gerne have, at alt hænger frit.”

Trin 2: Første skitse

Med inspiration fra vores egen model RackBuddy Wild Bill Elliot, som er lavet af sorte vandrør, sendte kunden en hjemmelavet skitse af sin graderobedrøm. Dette er afgørende for processen og virkelig vigtigt for os, fordi vi kan nu fortælle dig, om din ide kan realiseres, og hvis vi kan optimere, så den bliver bedre. Her ønskede kunden at tilføje hylder til Wild Bill Elliot for mere opbevaring.

 

Trin 3: Finjustering

I den næste del af processen skal de nøjagtige mål og farven på vandrør og hylder besluttes. I dette tilfælde var bredden på garderobestativet en smule begrænset, fordi det kun er muligt at producere hylder op til 200 cm i bredden. Garderobedelen i sorte vandrør blev derfor 180 cm bred, så den øverste træhylde kunne fulende designet. I denne del af processen er det især vigtigt at nævne, at det desværre ikke er muligt at garantere helt nøjagtige mål, fordi det altid afhænger af, hvor langt du skruer vandrørene sammen. Der kan derfor være en forskel på +/- 2 cm.

Trin 4: Bestil

Når vi har afsluttet designprocessen, sender vi dig et link via e-mail, hvorigennem du kan udfylde din tilpassede ordre. Her kan du også skrive din leveringsadresse samt dine betalingsoplysninger (som selvfølgelig er krypteret) præcis på samme måde som vores generelle indkøbsproces. Når din tilpassede DIY RackBuddy forlader vores lager, vil du modtage en besked med et forsendelseslink, så du kan følge din ordre.

Customized clothing rack made of waterpipes - RackBuddy

Trin 5: Installering

Vores kunde i denne case bor i Esbjerg, hvor vores lager også ligger. RackBuddy kom derfor forbi og installerede garderoben hos kunden. Vi hjælper dig selvfølgelig igennem installationen og sender dig instrukser, så den bliver nem at installere selv.

 Regal aus dunkler Eiche aus Wasserrohren - DIY Kleiderständer von RackBuddy

Har du spørgsmål til vores DIY RackBuddy garderobestativer eller måske allerede et projekt i tankerne?

Tøv ikke med at kontakte os på info@rackbuddy.dk. Sammen kan vi realisere dine garderobedrømme.