BACK TO SCHOOL: INSPIRATION TIL DIN STUDIEBOLIG

Hvor blev sommeren af? Vend tilbage til en rutine, og organisér dit sted med RackBuddy. Tænd for noget musik og ha’ det sjovt med det.

Forhåbentlig efter måneder på jagt efter et nyt sted, er kampen slut og et nyt kapitel i dit liv er begyndt med et nyt hjem og studie. Uanset om du flyttede ind i et kollegieværelse, en delelejlighed, din egen lejlighed eller måske et midlertidigt værelse, kan det være ret svært at få plads nok til en seng, et skrivebord, en stol og en garderobe. Med begrænset plads er det vigtigt at vælge møbler, der er praktiske og funktionelle, som ikke fylder for meget. Organiser din studiebolig med RackBuddy. Få et smukt og funktionelt rum, så du kan holde dit fokus, når det er nødvendigt.

Bliv begejstret for ideen om at organisere

Der er ingen tvivl om, at gå tilbage til skolen har mange ændringer og udfordringer. Det er starten på et nyt kapitel i dit liv og efterlader sommermånederne bag dig. Hvis du lejer et sted, har du ikke altid mulighed for at montere et stativ i væggen eller loftet, så gem dine ting på en RackBuddy med vores fritstående stativer. De fritstående tøjstativer er praktiske og funktionelle og giver dig mulighed for at placere det, hvor du vil. Du kan nemt tage og flytte dem til dit næste sted. Se vores RackBuddy Billy og hold det organiseret.

RackBuddy Billy - fritstående stativ i mørkt jern med sortbejdset fyrretræshylde

Du kan hænge alt dit tøj på stativet og i bunden kan du opbevare dine sneakers, støvler og mange flere. RackBuddy Billy har en hylde øverst til alt tilbehør, såsom hatte, handsker og meget mere. Den monterede krog på den ene side er til dine tasker, jakker og mere.

Se alle vores fritstående stativer i mørkt jern og sølv
RackBuddy Wild Bill Elliott
RackBuddy Clyde
RackBuddy Bonnie
RackBuddy Capone
RackBuddy Jessie
RackBuddy Cassidy


Giv dit studieværelse et skandinavisk twist med vores Nordic Collection

Vores fritstående tøjstativer fra vores Nordic Collection vil give dit studenterværelse et nordisk udtryk. Placer dine sko, tasker og kasser på bunden af en hylde lavet af to vandrette rør. Hæng alle dine skjorter og jakker på stangen. Se vores Nordic Collection her.

RackBuddy Nordic collection Tor - fritstående stativ i mørkt jern med røg eg

Optimize your student place with our Leatherish Collection 

Det kan være svært at holde tingene pæne og ryddelige, mens man studerer. Opret et rent og funktionelt rum, så du kan holde dit fokus. Tjek vores Leatherish Collection. De loftsmonterede tøjstativer i PU-læder er perfekte til små lejligheder eller værelser, hvor der er behov for ekstra gulvplads, og de giver et elegant og flydende udtryk. Du finder et hængestativ til ethvert hjem på grund af mange kombinationer af udseende. Vores Leatherish Collection er designet på en måde, så alle kan bygge dem. Denne RackBuddy-løsning kan holde til meget vægt som alt dit tøj og tilbehør. Desuden kan du flytte og tage dem med til dit næste sted.

RackBuddy Leatherish Black & Dark Iron rail

Tilføj nogle RackBuddy kroge eller bøjler til din RackBuddy for at få det endnu mere organiseret. Vores kroge og bøjler fås i mange farver. Find den farve, der passer til din stil, og tilføj lidt farve til dit studieværelse.
RackBuddy bøjler i mange farver

Tilføj hylder for mere opbevaring

I dit lille studenterværelse er det vigtigt at vælge møbler, der ikke bruger for meget plads. Hylder og ophængte tøjstativer er en fantastisk løsning, så du kan bruge gulvpladsen til noget andet. Læg dine sko, vasketøjspose eller kommode under hylderne. Se RackBuddy hylderne her.

RackBuddy Little John - sortbejdset fyrretræshylde med understøtninger i mørkt jern

Organisér dit tilbehør, og hold dit skrivebord organiseret med vores kurv i mange farver

For at undgå at skabe kaos kan det være vigtigt at bruge kurve, der giver dig mulighed for at gemme tilbehør, bøger og meget mere væk. Med vores multifunktionelle kasser i forskellige størrelser har du den perfekte opbevaringsløsning til dit studiehjem. Gør det let at nå dine bøger og dine andre ting for at holde fokus på at studere. Du kan placere dem på dine hylder. Vælg din eller dine yndlingsfarver, der passer til din stil. Se alle vores kurve her.

RackBuddy baskets in many colors

Kurv Maxi
Kurv Midi
Kurv Mini