Lasse's Lejlighed

Hvordan indretter RackBuddy sig egentlig privat? 
- Kom med indenfor i en nyistandsat herskabslighed

Lasse Nielsen, medejer og stifter af RackBuddy, og hans kone, Line, samt parrets to små børn, flyttede sidste år ind i en stor herskabslejlighed - faktisk kun et stenkast fra RackBuddy's butik og showroom på Frederiksberg allé.

Med en stor interesse og sans for boligindretning, design og kvalitet ønskede Lasse og Line at skabe et stilfuldt hjem med ikke alene lækre og funktionelle møbler, de ønskede samtidig at skabe et unikt og personligt hjem med sans for detaljerne.  

Hvordan kan man indrette sig med RackBuddy?
Parret var enige om, at der naturligvis skulle tænkes i RackBuddy, når det gjaldt garderobeløsninger og opbevaringsplads. Alt andet ville næsten være mærkeligt. Men hvad der var mindst lige så vigtigt for dem begge var, at deres øvrige valg af møbler, materialer og farver skulle passe til RackBuddy's produkter med henblik på at skabe et så smukt og harmonisk helhedsudtryk i lejligheden som muligt.

Få øget rumfornemmelse med døre og vægge i glas
Når man entréer Lasse og Line's lejlighed er man med det samme klar over, at der er tale om en stor og åben lejlighed med et smukt lysindfald, som i den grad inviterer én til at træde videre ind i lejligheden og gå på opdagelse. Parret har nemlig flere steder i lejligheden valgt at anvende smukke glasdøre- og vægge i massiv jern, hvilket ikke alene tilfører hjemmet masser af lys, det giver samtidig en øget rumfornemmelse. 

Lasses entre - GlassMate

Få en ryddelig entré med masser af opbevaringsplads i rå vandrør og træ
Foruden en elegant glasdør i massiv jern fra GlassMate, er entréen kendetegnet ved at have en masse Rackbuddy John hylder til familiens mange sko, en Rackbuddy Marlow hylde til huer og vanter samt Rackbuddy Jolene ophæng til at hænge familiens overtøj på. Opbevaringsløsninger der får entréen til at se ordentlig og ryddelig ud, og hvor alt har sin faste plads.

 

Lasses entre - RackBuddy & GlassMate

Lasses entre - Rackbuddy John hylder

Lad rummene smelte sammen med en åben fordelingsentré
Fra entréen går man direkte videre ind i det der mest af alt minder om en stor åben fordelingsentré med et stort køkken-alrum på ene side og en stor åben stue på den anden side. På harmonisk vis smelter rummene sammen.

Sammensæt feminine og maskuline farver og materialer
I stuen har parret valgt at dekorere væggene med en flot lyseblå spartelmaling fra Detale Copenhagen, som passer perfekt til den blålilla veloursofa og den matchende lænestol ligesom farven står flot til de lange, blålilla velourgardiner fra And Drape. Sofabordet er fra RackBuddy og er lavet af fyrretræ og lilla linoleum mens den runde turkisblå gulvlampe er lavet i kobber og fra det populære mærke Bali. Lampen giver en helt fantastisk hygge-belysning. Som et råt og maskulint modspil til det blåviolette farveunivers, har parret fået lavet en fritstående reol i vandrør fra RackBuddy. 

Lasses stue - RackBuddy reol

Lasses stue - Rackbuddy & Bali lampe

 

Sæt kulør på væggene og kombinér det med træ og rå vandrør!
I det åbne køkken har parret valgt en flot lyserød spartelmaling fra Detale Copenhagen til den ene væg, mens de har valgt at beklæde en anden væg med bæredygtige akustiske træpaneller fra WoodUpp. På den måde skiller køkkenet sig i den grad ud fra de fleste danskers køkkener, som typisk er holdt i de noget mere konservative farver som grå og hvid. På den træbeklædte væg har Lasse og Line fået sat en masse RackBuddy John hylder op i forskellige størrelser, som de på fineste vis har dekoreret med krydderurter og sylteglas. Ligesom sofabordet er spisebordet også fra RackBuddy og lavet i fyrretræ og lilla linoleum, hvilket på fineste vis forener de to vægge. Selve køkkenelementerne er udført i egetræsfinér og bordpladerne i hvid corian, som giver en flot kontrast til de sorte Vola armaturer. Endelig har parret fået lavet et vitrineskab i glas og rå vandrør fra RackBuddy.

Lasses koekken - woodupp & Rackbuddy

 

Lasses koekken - RackBuddy spisebord

Lasses koekken - Woodupp & RackBuddy

Skab en hotelstemning med lange gardiner, tøjstativ og træpaneller
Også parrets soveværelse er gennemført ned til mindste detalje og minder mest af alt om et stilsikkert hotelværelse. En stor dobbeltseng med en sengegavl beklædt med bæredygtige træpaneller fra WoodUpp, mørke velourgardiner fra And Drape og en smuk mørke lilla spartelmaling fra Detale Copenhagen på væggene, giver ganske enkelt soveværelset en både hyggelig og luksuriøs atmosfære på en og samme gang. Og med et  Rackbuddy Loke tøjstativ med blot enkle beklædningsgenstande hængende, får man atter følelsen af hotelstemning.

Lasses sovevaerelse - loke toejstativ

Opnå følelsen af wellness med marmor og curion
Lasse og Line har et af de der badeværelser, der bare inviterer til ren og skær selvforkælelse. Det er enkelt og minimalistisk og gennemført helt ned til den mindste detalje. Med smukke store marmorfliser på både gulvet og væggene, en elegant brusekabine lavet af glasdøre i massiv jern fra GlassMate, en hvid håndvask og et stort badekar udført i hvid curion med sorte Vola armaturer som kontrast, kan de fleste blive enige om, at parrets badeværelse mest af alt minder om noget fra et wellness-hotel!

Lasses badeværelse - glassMate & Rackbuddy
Skab et ægte børneunivers med tapet
Med to små børn består Lasses og Line's lejlighed også af to børneværelser. Et pigeværelse og et drengeværelse. Begge værelser er beklædt med det fineste tapet fra Little Hands Wallpaper i henholdsvis lyserødt og lyseblåt og ligesom i de øvrige rum i lejligheden er også børnenes værelser blevet forkælet med lange smukke velourgardiner fra And Drape. Og så er de rå Rackbuddy Jolene ophæng i vandrør naturligvis også kommet op at hænge.

 

lasses boernevaerelse - RackBuddy

Lasses drengeværelse - RackBuddy & Little Hands wallpaper

Lasses boerneværelse - RackBuddy Jolene

Lasse og Line har med andre ord kredset om indretningen af deres lejlighed helt ned til det mindste.

Se hvor fint de har indrettet sig nedenfor og skriv endelig til os hvis vi skal hjælpe dig med at indrette dit hjem med produkter fra RackBuddy - info@rackbuddy.dk