RackBuddy Heroes- mød `Joey´

Med 6 kollektioner, hvoraf de fleste er lanceret indenfor det sidste år, har vores kunder fået nogle klare favorit produkter fra vores kollektioner. I denne serie vil vi tage dig i hånden og gennemgå vores RackBuddy Heroes. Mød vores mest elskede RackBuddies, få inspiration og se hvordan vores kunder styler og bruger dem. 
Mød din første RackBuddy favorit: Joey. 
Joey er ét af vores mest universelle RackBuddies, da den kan bruges mange steder i dit hjem til forskellige formål

 

Joey findes i 3 forskellige typer, til alle behov

RackBuddy Joey ophængt tøjstativ i vandrør til væg installation

RackBuddy Joey- Ophængt tøjstativ til montering i væg

 

RackBuddy Joey tøjstativ i vandrør til loft installation

RackBuddy Joey- ophængt tøjstativ til montering i loftet

 

RackBuddy Joey stativ til lamper i vandrør

RackBuddy Joey- ophæng til lampe 

 

Den lille minigarderobe 

Du kan bruge Joey, hvis du vil fremhæve nogen af dine yndlings items i din garderobe eller er begrænset på plads. Det er en god måde at inkorporere et tøjstativ i dit hjem og beholde gulvpladsen samt holde den ren. Du kan vælge, hvilken højde, du vil hænge din Joey i og bestille den i en størrelse, der passer til dine behov. Dette tøjstativ er også perfekt, hvis du har en lille gang, og så har du også plads til sko nedenunder. 

 

RackBuddy Joey til små rum og meget tøjRackBuddy Joey fastsat i hylde til at hænge tøj

 


RackBuddy Joey fastsat i træhylde

Køb din Joey til væggen her

  

Den hængende garderobe 

Denne løsning er perfekt, hvis du en lav kommode og ønsker dig et tøjstativ. Det fungerer også godt, hvis du altid har ønsket dig et tøjstativ, men vil holde tøjet over gulvet og beholde pladsen i rummet. Den perfekte måde at lave en garderobe løsning, der passer til dine specifikke behov. Vi har også bøjler og kroge til tøjstativerne, se dem her.

 

Hæng dit tøj på RackBuddy Joey

 

RackBuddy Joey hænger over computer i kontor

 

RackBuddy Joey hænger over lav kommode

Køb din Joey til loftet her eller din Joey til væggen her

 

Din løsning til gangen

Joey tøjstativet er de perfekte løsning til din gang, da den nemt tilpasses rummet og dine behov. Du kan hænge stativet i en højde, der passer til selv de længste vinterjakker og i en bredde, der passer ind i din gag. Det er perfekt, hvis du bor i en lejlighed i byen med en lille gang. 

 

 

RackBuddy Joey i lys gang

 

RackBuddy Joey in gang- perfekt til at hænge over lav kommode

 

RackBuddy Joey til din gang

Køb din Joey til loftet her eller din Joey til væggen her 

 

Den store garderobe 

Hvis du har meget tøj, kan joey være den perfekte løsning for dig. Du kan hænge lige så mange Joeys, som du har behov for i forskellige niveauer eller lave en væg med flere Joeys, der hænger ved siden af hinanden. Det vil ikke få rummet til at se rodet ud, da der stadigvæk er gulvplads under. Du kan også hænge Joey imellem et gaderobeskab for en halv-åben garderobe løsning. Kun fantasien sætter grænser.

 

RackBuddy Joey til alt dit tøj, lav din perfekte garderobe løsning

 

RackBuddy Joey hængt mellem to garderobeskabe

 

RackBuddy Joey hængt i forskellige niveauer

Køb din Joey til væggen her

 

Indretning og lamper 

Vores Joey stativ til lampe og Joey til loftet er det perfekte stativ til dit køkken eller stues indretning og lamper. Den har det perfekte industrielle udtryk, ligegyldigt hvilket rum den hænger i. Du kan også hænge planter på den, for den perfekte urbane jungle følelse i din stue eller køkken. Hvis du vil beholde det industrielle look har vi også fatninger og pærer. Se dem her.

 

RackBuddy Joey stativ til lamper i smukt køkken

 

RackBuddy Joey stativ til lamper i stue

 

RackBuddy Joey stativ til køkkenredskaber

 

Brug din RackBuddy Joey til planter

Køb dit Joey stativ til lamper her

 

Vi forstår godt, hvor RackBuddy Joey er et af vores best sælgende produkter og én af jeres favoritter, da den er multifunktionel. Vi har også Joey tøjstativet til væggen i sølv her, hvis du ønsker et lettere og lysere udtryk i hjemmet. 

Vi vil altid gerne hjælpe med at indrette dit hjem, og lave den perfekte løsning til dig. Hvis du har nogen spørgsmål eller vil have en skræddersyet løsning, så send en e-mail til info@rackbuddy.dk, så hjælper vi dig. 

Husk at læse med i næste episode af RackBuddy Heroes, hvor vi vil give dig inspiration til, hvordan du styler RackBuddy Wild Bill Elliot.