RackBuddy Heroes- mød `Wild Bill Elliot´

Med 6 kollektioner, hvoraf de fleste er lanceret indenfor det sidste år, har vores kunder fået nogle klare favorit produkter fra vores kollektioner. I denne serie vil vi tage dig i hånden og gennemgå vores RackBuddy Heroes. Mød vores mest elskede RackBuddies, få inspiration og se hvordan vores kunder styler og bruger dem.

 

Mød: Wild Bill Elliot

 Vores Wild Bill Elliot tøjstativ et er af vores største og højeste tøjstativer, og er derfor perfekt til store mængder tøj.

 

Wild Bill Elliot kommer i to farver

RackBuddy Wild Bill Elliot- dobbelt tøjstativ i vandrør

RackBuddy Wild Bill Elliot- dobbelt tøjstativ i vandrør  

 

RackBuddy Wild Bill Elliot i galvaniseret vandrør

RackBuddy Wild Bill Elliot Silver- dobbelt tøjstativ i galvaniseret vandrør  

 

Det lille soveværelse

Wild Bill Elliot er perfekt i det lille soveværelse, og giver massere af opbevaringsplads til dit tøj. Hvis du bor småt, er det den perfekte løsning til dig. Hvis du er heldig nok at have et en walk-in garderobe, ville det stativ også være perfekt. Stativet er lavet af vandrør og har en dobbelt stang, så du kan hænge overdele, underdele, kjoler og jakker. 

 

RackBuddy Wild Bill Elliot i et lille soveværelse

 

RackBuddy Wild Bill Elliot i hyggeligt soveværelse

 

RackBuddy Wild Bill Elliot og Bonnie i soveværelse

Køb dit Wild Bill Elliot tøjstativ her  

 

Det hyggelige garderobe hjørne 

Hvis du har et lille hjørne i dit soveværelse, kan du lave et garderobe hjørne. Du kan dekorere hjørnet som du har lyst til: male væggene, tilføje planter eller skrive noget på væggene. Garderobe hjørnet er din måde at udstille dit tøj, og lave et hyggeligt hjørne i rummet. Det hjælper også med at opdele rummet, hvis du bor i en et-værelses lejlighed, og det giver hver område af rummet et formål. 

 

RackBuddy Wild Bill Elliot i hyggeligt garderobe hjørne med grøn lænestol

 

Viv Mays soveværelse med RackBuddy Wild Bill Elliot

 

RackBuddy Wild Bill Elliot i lyst hjørne

Køb dit Wild Bill Elliot tøjstativ her 

 

Dekorativt tøjstativ

Wild Bill Elliot fungerer fantastisk som et dekorativt tøjstativ i rummet. Du kan bruge den som rum opdeler, hænge planer eller dine yndlings accessories på det. Det er ikke kun flot, det er også et praktisk møbel i hjemmet. Kun fantasien sætter grænser. Hvis du vil dekorere stativet, kan du købe fatninger og pærer, bøjler og kroge. Ved at dekorere dit stativ kan du tilføre noget personligt, og hvis du hænger fatninger og pærer over det, giver det en hyggelig stemning.

 

RackBuddy Wild Bill Elliot brugt til accessories

 

RackBuddy Wild Bill Elliot hos Copenhagen Wilderness

 

RackBuddy Wild Bill Elliot med hvid kjole

Køb dit Wild Bill Elliot tøjstativ her

 

Silver Wild Bill Elliot

Vidste du, at Wild Bill Elliot også kommer i galvaniseret vandrør, så de er sølv? Det er den perfekte mulighed, hvis du ønsker en lysere interiør. Modellen er præcis den samme, den eneste forskel er farven på vandrørene. Det beholder det industrielle udtryk samtidig med at gøre rummet lysere. Perfekt til den skandinavisk inspirerede interiør. 

 

RackBuddy Wild Bill Elliot silver i Alex Jues soveværelse

 

RackBuddy Wild Bill Elliot Silver i Jasmin Tjardes soveværelse

 

Wild Bill Elliot in Silver galvaniseret vandrør

Køb dit Wild Bill Elliot tøjstativ i sølv her  

 

Vi forstår godt, hvorfor Wild Bill Elliot er en favorit blandt kunderne. Det er stort, med mange anvendelsesmuligheder og kan holde alt dit tøj. 

Vi vil altid gerne hjælpe med at indrette dit hjem, og lave den perfekte løsning til dig. Hvis du har nogen spørgsmål eller vil have en skræddersyet løsning, så send en e-mail til info@rackbuddy.dk, så hjælper vi dig. 

Husk at læse med i næste episode af RackBuddy Heroes, hvor vi vil give dig inspiration til, hvordan du styler RackBuddy Bonnie