INDRET SHOWROOM MED RACKBUDDY
Går I med visioner om at gøre jeres showroom til en indbydende og inspirerende oplevelse for jeres kunder og besøgende i showroomet? Så er en indretningsløsning fra RackBuddy måske lige det, I har ledt efter. Vi har massevis af tøjstativer, hylder og skræddersyede løsninger i et industrielt look, som giver en rå kontrast til de ofte mere bløde linjer i fx tøj, som skal fremvises i showroomet.
Vores stativer og møbler er lavet af vandrør og træ, så I kan vælge lige præcis det look, som passer til jeres showroom, og får jeres produkter til at tage sig ud fra deres allerbedste side. Skab et åbent og lækkert look med vores helt enkle, industrielle tøjstativer, som enten monteres i væggen eller hænger fra loftet for et let udtryk. Eller lav en tjekket fremvisning af både tøj og sko med vores stativer med indbygget hyldeplads, som gør det nemt fx at visualisere et samlet outfit eller look. 
Vi samarbejder med flere store danske design- og boligvirksomheder, hvilket giver os mulighed for prisvenligt at finde netop det, som passer til jeres ønskede udtryk. 
For at give et indtryk af vores stil, kan I herunder se nogle af vores tidligere projekter. I er også altid velkomne til at komme forbi vores Showroom på Frederiksberg Allé eller på Gl. Vardevej 66A i Esbjerg og få en uforpligtende snak om de mange muligheder, der er for indretning af showroom.


For yderligere oplysninger:
info@rackbuddy.dk eller tlf.

33 22 02 40

OnTime PR Berlin

Indretning af Showroom – ontime PR Berlin
Showroom Indretning – RackBuddy

The Little Showroom
Se flere billeder

Indretning af Little Showroom - Se flere billeder

Holmqvist Agency
Se flere billeder

Indretning af showroom - Holmqvist Agency - Se flere billeder

PR Connect
Se flere billeder

Indretning af PR Connect Showroom - Se flere billeder
Indretning af showroom, Noise PR bureau - Se flere billeder