Design By Sella

Når Elegance Møder Funktionalitet: Business Case fra Design by Sella

I verdenen af indretningsarkitektur er der et navn, der skiller sig ud for sin evne til at skabe tidløse og funktionelle rum - Design by Sella. Gennem årene har de leveret enestående designløsninger, og vi er begejstrede for at dele de løsninger de har skabt med hjælp fra RackBuddy's produkter!

              

 

Om Sella interiors 

Design by sella er et indretningsfirma med fuld service placeret i Cleveland, med vægt på interiørarkitektur, tilpassede møbler og projektledelse. De arbejder tæt med arkitekter, bygherrer, møbelmagere og kunsthåndværkere for at skabe tidsløbe, funktionelle og kurateret interiør. Med en dyb forståelse af byggeprocessen sikrer de udførelsen af ​​hver eneste detalje, økonomiske mål og specifikke behov for deres kunder.

            

RackBuddy x Design by sella 

Design by Sella og RackBuddy deler mange af de samme karakteristika og værdier. Begge virksomheder brænder for innovation og skabelse af tidløse designs samt tjenester, der imødekommer mangfoldige behov inden for indretningsverdenen. Sella Interiors har eksempelvis inkorporeret flere af RackBuddy's produkter på en innovativ måde i deres designprojekter. Dette omfatter brugen af lofthængte tøjstativer i vandrør, montering af 2x Jolene på væggen til opbevaring af plantegninger, implementering af et rack-system med hylder, anvendelse af tøjkroge til vægophæng til at præsentere farveprøver og integration af et walk-in system med cabinet hylder, der tilfører en rå og industriel æstetik til deres indretning. På denne måde har Design by Sella udnyttet RackBuddy's produkter på en kreativ og tilpasset måde for at imødekomme deres specifikke behov. 

Tag det Næste Skridt mod Unik Indretning

Lad dig inspirere af Design by Sella og deres vellykkede anvendelse af RackBuddy's produkter. Uanset om du overvejer at forny dit hjem, din virksomhed eller et offentligt rum, er dette samarbejde et levende bevis på, hvordan smarte designbeslutninger kan forvandle dine omgivelser.

 

 

Se flere billeder fra samarbejdet: