Kom med ind i Boohoos nye Showroom og dets farverige univers

Velkommen ind det farverige univers, der er Boohoos nye Showroom. 

Stilen er en blanding af det feminine og industrielle med bløde strejf af velour, der giver showroomet et moderne udtryk. 

Boohoos showroom er stort med mange sjove og skæve detaljer, der passer overens med det moderne tøj brand. De mikser og leger med farver og materialevalg, og det giver et legende udtryk, der inviterer indenfor. Kom med indenfor og se showroomet.

 

Kollektionsområde 

RackBuddy Boohoo showroom- butiksinteriør tøjstativer

Tøjet kommer til sin ret her med industrielle detaljer, der står i flot kontrast til det moderne og farverige tøj. De bemærkelsesværdige industrielle detaljer er det lange plankebord og tøjstativer i jern fra Rackbuddy. 

 

Loungeområde 

RackBuddy Boohoo loungeområde

Loungeområdet er fuld af pastelfarvede møbler i velour og metal, der komplimenteres af smukke messingdetaljer. Loungeområdet inviterer indenfor i en hyggelig atmosfære til de besøgende gæster. 

 

Mødelokale 

RackBuddy Boohoo showroom- mødelokale

Mødelokalet står smukt i forlængelse af loungeområdet, hvor samme farve palette går igen og skaber sammenhæng i hele showroomets indretning. Planter skaber liv i indretningen og komplimenterer møblerne flot. Mødelokalets farve palette er bygget op om den blomstermønstrede gule plakat med Boohoos logo på. De smukke gule stole skaber en smuk synergi i rummet. 

 

Farverige detaljer

Bohoo RackBuddy showroom detaljer 

Showroomet er fuld af skæve og farverige detaljer, der skaber et eventyrligt og feminint univers.  Detaljerne er et miks af det moderne og vintage, og det giver en flot kontrast i rummet. Planterne giver liv til tøjet og skaber en nærmest tropisk følelse i rummet. 

 

Kontor 

RackBuddy Bohoo showroom- flot kontor med smukke detaljer

Showroomets kontor er holdt lyst og åbent, og giver et rent miljø at arbejde i. Væggen med billeder giver personlighed til rummet.

 

Om showroomet

Arkitekt og retail projekt for Boohoo, det kendte engelske tøjmærke. Målet var at lave et "Instagram-værdigt" showroom til engros klienter og influencers. De ønskede sig et indbydende, farverigt og hyggelig atmosfære, hvor deres identitet og værdier skinner igennem interiøret. Det er det første parisiske showroom for brandet. Meredith er arkitekt og projekt manager for Boohoo, og showroomet giver et smukt billede af deres brand. 

 

Hvorfor valgte Boohoo at arbejde sammen med RackBuddy? 

Meredith, der er arkitekt og projekt manager for det nye showroom siger "jeg opdagede brandet gennem Boohoos hovedkontor og blev foresket i konceptet og produktdesignet. Showroomets indistruelle design passede perfekt med RackBuddys stil. Kontrasten mellem tøj materialerne og det rå materiale: jeg elskede det! 

 

Kort om Boohoos nye showroom

Placering: 2 arrondissement, rue bachaumont

Designfirma: myHomedesign 

Projekt manager: Meredith 

 

Hvis vi skal hjælpe dig med tøjstativer eller andet til dit showroom eller butik, så send en e-mail til info@rackbuddy.dk, vi vil altid gerne hjælpe.

Hvis du har brug for inspiration kan du blandt andet se, hvad vi har lavet for Holmqvist Agency, The Reception Cocktailbar eller Blooms plantebutik på Frederiksberg.