Bloom - Plantebutik på Frederiksberg

Plantebutikken Bloom

På Godthåbsvej på Frederiksberg ligger det inspirerende planteunivers Bloom, som er en ny plantebutik i vores nærområde. Da ejeren af Bloom, Anja Blom, havde brug for en speciallevering til sin plantebutik, undersøgte hun lokalområdet for muligheder og her fandt hun os. Hendes ønske var at skabe de bedste rammer for at udstille sine planter og give butikken et indbydende og naturligt udtryk. Det ville vi selvfølgelig gerne hjælpe hende med, da det var en spændende opgave og vi samtidig gerne vil støtte op om nye virksomheder i lokalmiljøet.
Herunder kan du se, hvordan resultatet blev.


Reol med kaktusser på - Inventar fra RackBuddy - butik med planter på Frederiksberg

Inventar til butik - specialløsninger hos Bloom på Frederiksberg

Indretning af butik på frederiksberg - RackBuddy inventar

Reolsystem med muligheder

Vi designede reolsystemer med forskellige niveauer for at gøre plads til planter og krukker med forskellige former og størrelser. Det giver samtidig plads til at Anja kan være kreativ, hænge planter op og udbygge med dekorative kasser osv. Derudover fik Anja hylder op, vi byggede et lille displaybord samt kasser til hende, som hun kan vise planter frem på udenfor for butikken.


specialdesignet reol med træ og rør til butik - RackBuddy
Custom reol til plante butik på Frederiksberg - træreol med vandrør
Special reol fra Rackbuddy med træhylder- industriel design i plante butik

Trækasser og inventar fra RackBuddy - planter til hjemmet - butik på Frederiksberg

Store og små planter

Bloom er netop åbnet på Godthåbsvej nr. 46 og her kan man altså gå på jagt efter sine næste planter til hjemmet. Der er et stort udvalg af både kaktuser, stueplanter og planteplaneter i mange forskellige størrelser og så kan der købes fine krukker og vaser.