Miss Corner - Tøjbutik på Frederiksberg

Rå og feminin indretning

I begyndelsen af september fik Frederiksberg endnu en indbydende butik til samlingen, da Hanne, ejeren af tøjbutikken Miss Corner, åbnede op for sin hjørnebutik et stenkast fra RackBuddy Showroom. Med højt til loft, rå murstensvægge og ønsket om en industriel og rå indretningsstil bidrog vi til indretningsplanen, da vores tøjstativer, fronthæng og hylder passede ideelt til den ønskede stil.  


I samarbejde med Hanne og med udgangspunkt i hendes ønsker, har vi udnyttet pladsen på bedste vis ved at lave ekstra høje stativer med hylder tilpasset de forskellige rum. De høje stativer gør det muligt at have lange kjoler og frakker hængende og hylderne kan både udnyttes til tøj eller små dekorationer.

 
Miss Corner Frederiksberg
Indretning hos Miss Corner
Butiksindretning
Joey til sko
Speciallavet stativ og Joey til sko 
Plads til dekoration på tøjstativ
Holly tøjstativ
butiksindretning på Frederiksberg

Udover de speciallavede stativer har vi bl.a. hængt en Joey til sko op på den iøjenfaldende endevæg, der fungerer som et stort maleri. På dette ophæng fremvises bukser hængt op på kroge. Også Holly, Bonnie og Ringo tøjstativer er brugt rundt omkring i butikken for optimere display mulighederne. Butikken som består af tre rum i to niveauer, har også flere charmerende indhak. Dem har vi blandt andet udnyttet ved at sætte hylder op, så der også er plads til, at der kan stables bukser og sweatere. 

 
Tøjstativ med fyrtræshylde
Dalton og speciallavet stativ
Speciallavet stativ med lys fyrtræshylde
Fronthæng i miss corner
Hylder hos Miss Corner
Dalton

Miss Corners disk er endnu et eksempel på et speciallavet design i butikken. Ejeren Hanne havde selv sammensat nogle kommoder, men manglede en flot bordplade og front. Vi skabte derfor en speciel bordplade af genbrugstræ i One Funky Furniture sildemønster design, som kom ovenpå de to kommoder. På siden af disken blev der malet med KABEcopenhagen i farven Cold Steel for at gennemføre det rå og slidte look, som Kabe netop fremme med sit unikke beton look.  

Bordplade disk af genbrugstræ 
Indretning med tøjstativer på frederiksberg  
Indretning på Gl. kongevejPrøverum - indretning hos Miss Corner

Ved at forene de rå materialer, det lyse rum og de feminine detaljer kommer der kontraster og liv, som gør atmosfæren spændende og indbydende. 
  
Der bliver som sagt gået op i detaljerne hos Miss Corner, som i flere år har ligget på Amager, men nu er rykket til Gl. kongevej 82. Butikken forhandler tøj fra bl.a. Samsøe Samsøe, Tommy Hilfiger m.fl. og fortjener et besøg!