RackBuddy Showroom

Fra kurvemager til unikt showroom 

Før lå der en kurveforretning i kælderen på Frederiksberg Allé 8, men i løbet af få uger fik vi indtaget de gamle lokaler og forvandlet det til et råt, moderne og industrielt boligunivers. 

 Rackbuddy showroomRackbuddy showroom

Rackbuddy showroomRackbuddy showroom

Der er tænkt ned i de mindste detaljer i den gamle kælder, hvor vi har arbejdet med indretningen i rummene ud fra bygningens originalitet. Vi har fx bibeholdt varmerørerne i loftet, der er blevet revet fliser af for at genskabe det oprindelige betongulv i et nyt look og et finish, som man ikke finder andre steder.

Væggene blev pudset ned så de gamle mursten kom frem. Murstene har en utrolig god effekt på rummets helhedslook samtidig med at det ser rigtig godt ud, når der skal styles og tages billeder. Flere steder har vi også ladt betonvægge stå uberørt, det samme med en gammel brun bagdør. 

Alle disse små detaljer forbinder rummene med hinanden, så kælderen fremstår gennemført og unik. Man kan bevæge sig frit mellem rummene og gå en tur i køkkenet. Meningen er, at det skal skabe en speciel stemning og kunden må gerne føle, at de træder ind i et "hjem" eller i hvert fald forestiller sig, hvordan produkterne kan bruges i et hjem. Vi ønsker at give kunderne en unik oplevelse, når de træder inde i showroomet. En oplevelse som de kan tage med sig hjem og drømme videre om.  

Rackbuddy showroom Rackbuddy showroomRackbuddy showroom kitchen

Vores dygtige håndværker team var med til at sørge for, at det hele stod klar til åbningen. Der var mange forskallingsbrædder, hylder og borde, der skulle sættes op inden indretningen med stativer, boliginteriør og plakater kunne begynde.

 Rackbuddy showroomRackbuddy showroomRackbuddy showroom

Rackbuddy showroomRackbuddy showroomRackbuddy showroom

Med Showroomet præsenteres RackBuddys rå og industrielle univers på en rustik og anderledes måde, hvor kunden har mulighed for at se vores produkter og få en fornemmelse af, hvad vi står for. Vi har tilføjet enkelte stole, møbler og diverse home decor fra bl.a. Bloomingville og House Doctor for at sætte prikken over i'et. Vi vil løbende opdatere indretningsmæssigt og med nye produkter, som følger tidens tendenser. 

Vi er meget glade for resultatet og vi glæder os til at byde jer velkommen!