Grand opening - RackBuddy Showroom

Nu er der gået lidt over to uger siden vi åbnede vores første Showroom, som i den grad gav os en opmærksomhed, vi var høje på flere dage efter. Vi blev helt overvældet over alle de gæster, der dukkede op i løbet af eftermiddagen og beriget med solskin på årets første forårsdag, blev vi også.    

   Rackbuddy åbning af showroom     Rackbuddy showroom åbningsreception

Solen nydes foran RackBuddy Showroom, mens Copenhagen Signs maler

Åbningsreceptionen blev en perfekt dag for os - solen skinnede fra en skyfri himmel, fredagshumøret var i top, Copenhagen Signs tryllede med penslen, drinksene fra Axolotl CPH smagte godt og der var iskolde økologiske øl fra Royal Beer.  

Rackbuddy showroom åbningsreception Drinksene fra Axolotl CPH

Rackbuddy åbning 1. april
Der hygges i solen foran RackBuddy Showroom

Mange tak til alle som var med til at gøre åbningsdagen uforglemmelig og tak for de fine gaver. Vi er meget glade for den store opbakning, som vi har fået!

Åbning af Rackbuddy showroom

Siden 2013 har vi haft webshoppen med tøjstativer, borde og andet boliginteriør, men med udvidelse af forretningen og flere ansatte, opstod der et naturligt behov for at vise vores produkter frem til kunderne - derfor RackBuddy Showroom. Vi tilbyder også hjælp til indretning af butikker, restauranter, kaffebar m.m. og det er en fordel, at også disse kunder kan komme forbi og se, hvad det er for en stil, vi arbejder med.  

Rackbuddy showroom - råt og industrielt

Vi har ledt efter det helt rigtige lokale og det har vi fået nu. Her i kælderen på Frederiksberg Allé har vi kunne skabe lige præcis det univers, som vi ønskede. Vi har bibeholdt end del af kælderens originalitet for at gøre det råt, anderledes og inspirerende. 

Se alle billeder fra receptionen eller kom forbi og se universet!

//Rackbuddy