Nem gør-det-selv terrassebelysning til en smuk baghave

DIY terrace lighting for a beautiful backyard

Har du nogensinde kigget på din udendørs plads og tænkt, at den kunne bruge lidt ekstra charme? Vi har det perfekte, nemme og budgetvenlige gør-det-selv-projekt til at lyse din terrasse, altan eller have op med stil. Alt hvad du behøver er nogle få grundlæggende materialer, lidt tålmodighed, og voila – en hyggelig, oplyst udendørs oase venter på dig!

Det du skal bruge er:

  • 4 vandrør (Evt. galvaniserede hvis det ikke må ruste)
  • 4 store terracotta blomsterpotter
  • Post mix beton
  • Lyskæder eller pærelyskæder
  • Et vaterpas
  • Tynd snor

Trin 1: Få overblik over materialerne! Først og fremmest skal du sikre dig, at du har alt, hvad du behøver. Tjek listen ovenfor og saml dine rør, terracotta potter, post mix beton og lyskæder. Klar? Lad os komme i gang!

Trin 2: Saml din RackBuddy Tid til at komme i gang! Start med at samle jernstængerne og beslagene. Den bedste del? Du kan tilpasse højden, så den passer perfekt til din plads. Sørg for, at alt er tæt og sikkert – disse stænger er rygraden i dit projekt.

Trin 3: Forbered betonen. Næste trin er at blande tingene – bogstaveligt talt. Kombiner din post mix beton med vand og grus, efter anvisningerne på pakken. Denne blanding vil give dine stænger en solid base.

Trin 4: Forbered dine blomsterpotter. Placer hver samlet stang lige i midten af dine terracotta blomsterpotter og hæld forsigtigt betonblandingen i potterne. Brug et vaterpas til at sikre, at stængerne står oprejst – dette trin er essentielt for et poleret look. Brug om nødvendigt tynd snor til at holde dem stabile, mens betonen sætter sig.

Trin 5: Lad det tørre Tålmodighed er nøglen! Lad betonen tørre helt. Det kan tage en dag eller to, men stol på os, det er værd at vente på. Du vil have, at de baser er solide og stabile.

Trin 6: Hæng lyskæderne op. Når betonen er tør og rørene står fast, er det tid til den sjove del – lyskæderne! Drapér dine lyskæder eller pærelyskæder mellem stængerne. Gå efter et zigzag mønster for en legende stemning eller lige linjer for et klassisk look.

Trin 7: Nyd hyggen. Tænd for lyskæderne og oplev den hyggelige, indbydende glød fra din nyoplyste udendørs plads. Det er perfekt til aften sammenkomster, læsning af en bog eller bare nyde den friske luft.

Klar til at se dette i aktion? Tjek vores trin-for-trin video guide nedenfor og bliv inspireret til at lyse din udendørs plads op i dag! Føler du dig inspireret? Kontakt os her, og vi vil hjælpe dig med at skabe en skræddersyet løsning til din have eller din garderobe.