5 geniale tips til indretning med skrå vægge

Kniber det med at skabe opbevaring i et rum med skrå vægge? Hvis du er den heldige ejer af et rum med skråt loft, er du sikkert helt klar over, at selv om rummet kan være yderst charmerende, er det ikke nogen let opgave at indrette det. Du er måske endda stødt på problemer med at møblere rummet og optimere opbevaringsmulighederne. Skråvægge er et problem, da du ikke bare kan løbe hen til din almindelige indretningsbutik og købe møbler, der passer. Men fortvivl ikke, vi har måske den perfekte løsning til indretning med skrå vægge, og ikke mindst gode tips til, hvordan du tackler udfordringen med at indrette et rum med skabe til skråvægge.


Hos RackBuddy har vi tacklet mange vanskelige rum og værelser og har fem geniale tips til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din skrå vægplads. Mange af vores interiør- og designprodukter er skabt til at passe perfekt ind i rum med skrå lofter og til at optimere din plads og opbevaring, selv når disse rumformer gør det sværere at arbejde med. Læs med og få vores 5 geniale tips til at optimere din opbevaring og forvandle dit rum med skrå vægge med disse smarte ideer.

1. Fastgør en bøjlestang på den skrå væg - prøv dig frem med vores RackBuddy Joey

Når det kommer til opbevaring af tøj i et rum med skrå vægge, er det en simpel og god løsning at montere en bøjlestang på væggen. Således kan du nemt og enkelt opbevare og vise dit yndlingstøj eller overtøj frem på.

RackBuddy Joey er et væghængt tøjstativ, der er perfekt, hvis du ikke vil optage gulvplads men gerne vil vise dine yndlingsoutfits frem. Du kan tilpasse dybden på tøjstangen og fastgøre den direkte til dit skrå loft. Med dette enkle hack kan du hænge dit tøj pænt op, give din væg nyt liv og optimere pladsen på samme tid. Dette er en genial måde at skabe opbevaringsplads på i et rum med skråvægge.

Hvorfor vælge RackBuddy Joey til din indretning på skrå vægge?

• Bøjlestangen er pladsbesparende: Den giver dig mulighed for at frigøre værdifuld gulvplads til andre møbler eller simpelthen tilføje mere plads, rum og luft i rummet.
Vi kan tilpasse bøjlestangen: Vælg den dybde, der passer til dine behov, som om den var skræddersyet til at passe til de nøjagtige mål i dit unikke rum.
Få et æstetisk udtryk: Forvandl din væg til en stilfuld udstilling ved at hænge dit yndlingstøj på tøjstangen.

RackBuddy Joey wall-mounted clothes rail for slanted ceilings in dark pipes

Clothes rail for tilted walls made out of dark water pipes

2. Design og tilpas dit walk-in drømmeskab

Leder du efter en opbevaringsløsning til at placere under trappen eller på skråvægge? I så fald er en skræddersyet walk-in-løsning ideel. Med denne løsning kan du skabe dit walk-in-closet i et skråt rum alt efter størrelse, og hvilke funktioner du ønsker at inkludere i walk-in'et. Hæng tøj op, vis din skosamling frem på vores hylder, og læg de mindre ting sammen i en kommode. Denne skræddersyede løsning fungerer smukt til både påklædningsrum og entréer eller ethvert rum med skråt loft.

Hvorfor en skræddersyet løsning til værelser med skråt loft?

• Det giver mulighed for alsidig opbevaring: Hæng, vis og fold dine ting sammen på ét og samme sted.
• Det betyder skræddersyet design: Walk-in'en tilpasses rummets nøjagtige dimensioner, som om den var bygget til rummet.
• Det er elegant og funktionel: Kombiner funktionalitet med et elegant look, der giver dig mulighed for at udstille dine yndlingsting, samtidig med at du holder orden og optimerer din plads.

Custom storage solution under the stairs with shelves and chest of drawersCustom wardrobe for slanted ceilings


3. Brug pladsen til dine accessories

Hvis der er meget lavt til loftet i den ene side af dit værelse, kan du optimere pladsen med en skohylde eller nogle hylder for at udnytte pladsen fuldt ud. Opbevar mindre tilbehør som håndtasker, smykker eller skoæsker, mens du holder alt organiseret. Vores skoreol og hylder  giver et elegant touch til ethvert rum og giver dig mulighed for at skabe rigelig opbevaring i et rum med skråt loft eller skrå vægge.

Hvorfor bruge et rum med skrå vægge til opbevaring af accessoires?

• Det giver dig mulighed for at udnytte de ellers svære rum: Hylder og skoreoler er perfekte til områder med lavt til loftet, hvor du ikke kan placere almindelige møbler op ad væggene.
Få bedre overblik: Hold styr på mindre ting, så de er lige ved hånden og samtidig vises pænt frem.
• Skab et stilfuldt look: Fuldend dit rum med en blanding af egetræ og industrielle rør. 

Shoe rack in classic oak and dark pipes to store shoes under a slanted ceiling


4. Lav dit loftsrum om til et walk-in-closet

Det kan være en udfordring at forvandle et loftsrum, og ofte er loftsrummene ikke fuldt ud optimeret til at nå deres fulde potentiale. Det er en skam! Men med fleksible produkter og et kreativt sind kan du forvandle stedet med de skrå vægge til en imponerende åben garderobe. RackBuddy kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af disse kroge og besværlige rum med vores produkter, der giver forslag til fantastiske løsninger af skabe til rum med skråvægge.

Hvorfor lave et walk-in-closet på en loftsetage?

Udnyt pladsen kreativt med skråvægge: Lav udfordrende rum om til funktionel opbevaring, og udnyt hele pladsen.
Byg et åbent klædeskab: Hold alting synligt og tilgængeligt.
• Nyd den personlige tilpasning: RackBuddys løsninger og produktsortiment giver dig mulighed for at skabe skræddersyede løsninger til dit unikke rum.

Custom Walk-in closet in the attic with beige pipes, classic oak shelves and drawers
Custom Walk-in in the attic with double hanging rails and mirror in dark water pipes

 

5. Maksimer din plads med specialbygget opbevaring

Hvis du vil have en skræddersyet løsning, der passer præcis til vinklerne i dit rum, kan du overveje skræddersyede opbevaringsløsninger med hylder og integrerede kommoder, der er designet til at passe til konturerne af dit skrå loft. Ved hjælp af klassiske egetræshylder og -kommoder kan du skabe et sømløst og funktionelt opbevaringsområde. Uanset om du vil bruge opbevaringen til tøj, som tv- og mediemøbel eller noget helt tredje, giver den specialbyggede opbevaring dig mulighed for at skabe og indrette dit rum, som du ønsker det.

Hvorfor vælge tilpassede møbler?

• Det har den perfekte pasform: Ved at vælge tilpassede møbler kan du skabe opbevaringsplads, der er skræddersyet til dit rums unikke vinkler. Denne tilgang giver dig mulighed for at udnytte den fulde tilgængelige opbevaringsplads.
Integreret design: Kombiner hylder og skuffer for et sammenhængende look, der giver dig mulighed for at udstille dine ting og skabe et eksklusivt look.
• Brug elegante materialer: Brug klassisk egetræ for at få et tidløst og sofistikeret touch, der løfter dit rum.

Custom storage solution with oak shelves and drawers for slanted ceilings

Er du klar til at optimere pladsen på dit skrånende loft?

Føler du dig inspireret af disse tips til hvordan du indretter et rum med skrå vægge?  Send os en e-mail eller book et onlinemøde, så hjælper vi dig med at skabe din drømmeopbevaringsløsning og lade dine drømme gå i opfyldelse. Lad ikke skrå lofter eller skråvægge begrænse dine opbevaringsmuligheder. Med den rette tilgang kan du forvandle ethvert besværligt rum til et stilfuldt og funktionelt område, og vi er mere end klar til at få det til at ske.